- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
No azért annyira pancser csak nem vagyok, ha végig tudtam tolni utolsó előtti nehézségi fokozaton (ezt a francos Oculust leszámítva)
Mirandát épp azért vittem, hogy wrap-oljon, Mordin meg égesse a pajzsot. De kimakszolva a tulajdonságaikat is alig sebeztek rajta. Én meg pumpáltam nehézpisztollyal, de eléggé csekély eredménnyel. Aztán miután belement egy tár, jobbára már csak menekültem. No mindegy, majd legközelebb kipróbálom az általad javasolt Thane/Garrus vagy Zaed/Garrus párost, páncéltörő lőszerrel. Mikor kijön a 3. rész, még egyszer úgy is végigjátszom az egész trilógiát.
Tényleg, arról van infó, hogy az mikor lesz? 2012?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mirandát épp azért vittem, hogy wrap-oljon, Mordin meg égesse a pajzsot. De kimakszolva a tulajdonságaikat is alig sebeztek rajta. Én meg pumpáltam nehézpisztollyal, de eléggé csekély eredménnyel. Aztán miután belement egy tár, jobbára már csak menekültem. No mindegy, majd legközelebb kipróbálom az általad javasolt Thane/Garrus vagy Zaed/Garrus párost, páncéltörő lőszerrel. Mikor kijön a 3. rész, még egyszer úgy is végigjátszom az egész trilógiát.