Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidala
senior tag
SPOILER
Nem gondolom, hogy a végső esélyeket döntené el, hogy megtartod a Collector bázist, vagy sem.
Én is inkább afelé hajlok, hogy Paragon/Renegade vonalon lesz jelentősége.
Paragonként egyértelmű az elpusztítása (a megmentett anyag kicsit hajaz a StarWars-ra), szerintem is Mr. Illusive Man kezében nem lenne az olyan jó dolog. Lásd Jack-et.
Renegade-ként megtartanám a technológia kutatása miatt, de valami más hátulütőt kinézek belőle. Heartbringer meghekkeli az ennek alapján fejlesztett fegyvert, vagy TIM kattan meg (vagy már ugye meg is van). Szóval én annyira nem bíznék benne.Én azért kíváncsian várom paragonként, hogy az egyes fajok mennyire békélnek meg egymással. P. Tali és Legion konfliktusa is pozitívan alakul(hat), ugye a végén Tali ad info-kat magától Legion-nak.
Azt én sem gondolom, hogy egy-egy ilyen elég lehet a győzelemhez, viszont a csata kimenetelébe, vagy a végső veszetség mértékéra lesz hatással. (pl. ha nem békülnek ki, akkor egyik-másik-mindkettő végleg elgyengül/kipusztul).Szóval egy újabb faj / titkos fegyver képbe kerülése a legvalószínűbb folytatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- iPhone 13 256GB Midnight
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest