Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Derrewyn
üzenetére
KÖszi szépen, rájuk nézek.
Egyébként kinek mi a legütősebb csapat?
Én adeptussal játszom és a krogan alap, mivel hihetetlenül szívós és sokszor baitként használom, miközben hátulról a biotikával operálok.Szinte elpusztíthatatlan ,legkevesebbszer őt kellet medigéllel felállítanom.
Harmadik személyként jobbára Mirandát viszem, vele nincs annyi probléma, a biotikája és fegyverkezelése egyaránt jó.
Egyébként a csapattagok összeszedése során feltűnt, hogy mindegyiket úgy vezetik be, mint unikumot a maga nemében(oké, ehhez a missionhoz ütős csapat is kell), de később mindig lesek ,hogy ez gyengébb mint amire számítottam.A profot gyorsan kiraktam, mert bár szerettem ahogyan hadar, de túl sokszor megfeküdt, a védelme nagyon gyenge, Jacktól sem ájultam el annyira, pedig azt vártam ,hogy egy biotikus félisten.
Garruson sokat gondolkodtam, de alapvetően még sosem szorultam rá sniperes karakterre, így őt hanyagoltam.
Mirandának és elég kevés a páncélzata, de jó csapattag, tud magára vigyázni és fedezékből dolgozni.
Kiváncsi vagyok viszont Samarára és Thanere, a bemutatkozásuk impozáns volt, kérdés ,hogy az adeptusomnak jó lenne -e vmelyik.
Szóval egyelőre marad a Grunt, Miranda páros ha vkinek tapasztalat adeptus vonatkozásában már csapat összeállításról az nyugodtan írja le, előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest