- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Derrewyn
üzenetére
KÖszi szépen, rájuk nézek.
Egyébként kinek mi a legütősebb csapat?
Én adeptussal játszom és a krogan alap, mivel hihetetlenül szívós és sokszor baitként használom, miközben hátulról a biotikával operálok.Szinte elpusztíthatatlan ,legkevesebbszer őt kellet medigéllel felállítanom.
Harmadik személyként jobbára Mirandát viszem, vele nincs annyi probléma, a biotikája és fegyverkezelése egyaránt jó.
Egyébként a csapattagok összeszedése során feltűnt, hogy mindegyiket úgy vezetik be, mint unikumot a maga nemében(oké, ehhez a missionhoz ütős csapat is kell), de később mindig lesek ,hogy ez gyengébb mint amire számítottam.A profot gyorsan kiraktam, mert bár szerettem ahogyan hadar, de túl sokszor megfeküdt, a védelme nagyon gyenge, Jacktól sem ájultam el annyira, pedig azt vártam ,hogy egy biotikus félisten.
Garruson sokat gondolkodtam, de alapvetően még sosem szorultam rá sniperes karakterre, így őt hanyagoltam.
Mirandának és elég kevés a páncélzata, de jó csapattag, tud magára vigyázni és fedezékből dolgozni.
Kiváncsi vagyok viszont Samarára és Thanere, a bemutatkozásuk impozáns volt, kérdés ,hogy az adeptusomnak jó lenne -e vmelyik.
Szóval egyelőre marad a Grunt, Miranda páros ha vkinek tapasztalat adeptus vonatkozásában már csapat összeállításról az nyugodtan írja le, előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Temu
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Playseat evolution red bull
- iPhone 17 256gb, bontatlan, független
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest