- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
jahrn
senior tag
Az elejen nehez, hiszen a skillek teren is gyenge vagy (en mondjuk az ME 1es karikkal lvl5rol indultam, de ez sem igazan eleg), nemigen van fegyvervalasztek, es Jacob sajna elegge gyengusz kari.
De ha jol taktikazol akkor semmi sem lehetetlen. Jol kell megvalasztani h melyik sajat es partytag skilleket fejleszted (ha mar vegigjatszottad akkor tudod h adott kuldiben mire szamithatsz) A partytagok meg elsosorban nem azert vannak h a fegyvereikkel sebezzenek (amugy is joval kissebb a DPSuk mint a PCnek) hanem a skilljeik miatt. Szukseg eseten meg be lehet oket aldozni, azzal is nyersz egy kis idot.
Insane szintre szerintem ajanlott az Armor Piercing Ammo bonusz skill (ha lehet akkor a Tungsten-verzio a +70% DMG miatt) kaszttol fuggetlenul.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest