- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Ja igen, amúgy Steamen a számlálók nem mindig megbízhatóak, vagy kell idő, amíg a valós értékeket mutatja, de a játékon belüli a biztosabb.
Insanity összességében nem volt olyan nehéz (akadtak idegesítő pillanatok, illetve boss harcok), az első rész volt talán a legrosszabb, de ott elég gyors a fejlődés, így egy idő után inkább csak figyelni kellett, mert hamar le tudnak szedni, de a kimaxolt gyújtólőszer brutális egyedül a 3. résznél éreztem gyengébbnek a hatékonyságát, de az elsőben tetszett a legjobban!
A másik két részben jobb a fedezékrendszer, persze rambozni ezeknél sem ajánlott, főleg a 2. részben a begyűjtőkkel szemben, ott volt egy küldetés, ami miatt már majdnem feladtam, de sokadik próbálkozásra tovább tudtam jutni.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest