Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néha meglepődtem mennyire agresszív módot is választhatok a párbeszédek során. Nekem a sötét oldal nagyon bejön, persze egy szép szőke csajjal. Lehet hogy kicsit perverz dolog te tetszik.
Nemnagyonspoiler
Egyik beszélgetés vagy inkább vallatás után közelről fejbe lőttem akivel beszéltem.
Na akkor kicsit csodálkoztam mennyire sok variáció között ilyen szélsőséges megoldás is van. És szinte már sajnáltam az áldozatomat. Az ököllel ütés is szép dolog, főleg ha a csajomtól egy nála jóval erősebb és nagyobb lény is összeszarjamagát.
(itt van az első verziós kinézete, de még nagyon sokszor kell újrakezdenem mire megtalálom az igazit, még csak 3x kezdtem újra)
Nemnagyonspoiler vége
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na akkor kicsit csodálkoztam mennyire sok variáció között ilyen szélsőséges megoldás is van. És szinte már sajnáltam az áldozatomat. Az ököllel ütés is szép dolog, főleg ha a csajomtól egy nála jóval erősebb és nagyobb lény is összeszarjamagát.
(