Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor elárulom, hogy az én eredeti, boltban vásárolt Mass Effectem nem működik a notebookomon, nem ismeri fel az eredeti DVD-t a meghajtóban. Ez - mint utólag kiderült - azért van amúgy, mert a DVD íróm eSATA-s, és az eSATA-s eszközöket - egy bug miatt - nem kezeli jól a védelem, amit a játék használ (starforce?). A hivatalos support mélyen hallgat, a fórumokon azt ajánlják, hogy másik meghajtón telepítsük és használjuk a játékot, vagy cseréljük ki a meghajtót normál PATA-s vagy SATA-sra. Haha, ezen lehet röhögni is, de nem azért vettem 200k-s laptopot, hogy aztán vegyek hozzá egy új belső DVD írót.
Szóval ennyit a Mass Effect-ről, Bioware-ről meg az összes köcsög kiadóról. Többet se Bioware, se CD Projekt, se EA (mert gondolom miattuk olyan a védelem amilyen) kiadású játékot nem veszek (CD Projekt esetében előszőr fordult elő amúgy), úgyis utálom, ha lefordítanak magyarra egy játékot, mert aztán cseszhetem a patcheket (bár itt még ott figyel az eredeti angol is, de hát így sem tűnik nyerőnek a dolog, ahogy a fenti példa mutatja).
Ja és a VistaSP1 miatt sem akart elindulni, egy frissen megjelent játék!!
Ja igen: Felejtsd el a Mass Effect-et!
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest