Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alite
senior tag
Nem vagy egyedül, She-Hulk-ot megvettem én is, szerencsére Absorbing Man csak pinnelve van egy ideje a shop-ban. Mondjuk ez jó hír, hogy végre elkezdik droppolni őket, de jobban örültem volna, ha csak 1 hónapot vannak az adott tier-ben.
Thanos és Galactus nem fog mozdulni S5-ből, lehet erre kellene gyűjteni.
-
-
She-Hulkot nyitottam és eléggé jó lap, az Absorbnak meg örülök, mert ha bent lesz shopban ki fogom venni. Arra leszek kíváncsi, hogy az ilyen Thanos, Galactus féle karaktereket is letolják majd S5-ből, vagy azok maradnak ott végleg.
Figyelmetlen voltam a leírásban ott van, hogy őket pont nem tervezik mozgatni sehova:
All cards will eventually become easy to obtain through enough Series Drops. However, there are currently two cards that we do not plan to drop down a series: Our favorite 6-Cost supervillains, Thanos and Galactus. They’re just too dang epic.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest