Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ergoGnomik #7 üzenetére
Nem tudom honnan veszed., hogy én mit tudok elképzelni és mit láttam már, de köszi a feltételezést. Nem mindenki csak a 256GB-os SSD-k világában él.
Pont azért gondoltam, hogy az SSD-ket fejlesztik komolyabban, mert olcsóbb lehet a gyártás, kisebb az energiafelhasználás, gyorsabb.
A HHD-re már évekkel ezelőtt azt mondták, kezdik elérni a fizikai határokat, már csak a tányérok számának növelésével lehet tovább növelni a kapacitását.
Azért mikorkomolyabban elkezdték tolni az SSD-k fejlesztését, nagyon megzuhantak a 128, 256, 512 SSD-k árai. Felételezem, ha megint lenne egy boom az SSD fejlesztésben, megint lenne zuhanás 4-8TB-os SSD között, ami magával hozná a nagyobb kapacitású meghajtók megjelenését, olcsóbbá válását is.Sogron: Lásd fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest