Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bandetad66
csendes tag
Hmm...Igazad van....
Szóval,adott egy márka,(igen,erre a sz.arra gondolok) ami gyakorlatilag tök ugyanúgy néz ki már nem is tudom..10-11es széria óta...de az emberek képesek cserélgetni évről évre... sőt, várják....cikkeznek róla, úgy,hogy még az elődje!sem jelent meg a piacon...WTF??? 🤣🤣🤣🤣Beteg egy világ ez...utat tört a sötétség... -
szekra
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezzel mit kezdjek? 5 év telt el a kettő között amit beraktál.

-
Gubu0101
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
16-rol van mar pletyka,hogy ott valtozni fog a pro es pro plus merete.A pro 6.3-ra plus 6.9-re a periszkop lencse miatt.Tudom meg korai de minden pletykanak van alapja

-
-
prolad
addikt
Ha már van iPhone 16, nem kaphatnánk azt egyből a 15 helyett?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csak az Ultra esetében
-
-
macikos
addikt
Reméljük az ára is nőni fog...
-
kakuk.tamas
addikt
A sima pro mérete ne változzon, és ennyi a lényeg.
-
StyIe
újonc
Kit erdekel? Varjuk az ios 17 fejleszteseket, van mit potolni.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem értem, hogy mire ez a finomkodás (+0,2"). Ha lúd, legyen kövér! → 10", és akkor egy kihajtható dugóhúzó, körömolló, fogpiszkáló és körömreszelő is elfér benne.
Súly? Szintén nem érdekes! Újra divatba hozzuk a hózentrógert. A fejlődés nem állhat meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szóval,adott egy márka,(igen,erre a sz.arra gondolok) ami gyakorlatilag tök ugyanúgy néz ki már nem is tudom..10-11es széria óta...de az emberek képesek cserélgetni évről évre... sőt, várják....cikkeznek róla, úgy,hogy még az elődje!sem jelent meg a piacon...WTF??? 🤣🤣🤣🤣Beteg egy világ ez...utat tört a sötétség...