- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
őszintén inkább egy közgyűrűsor. Manuál obihoz is vagy közgyűrűsor vagy fordítógyűrű kell hogy makrózni tudj de nem könnyű a full manuál makrózás.
Egy okos közgyűrűsor nagyon megkönnyíti az életed azzal hogy rekeszel neked.Random flickriver keresés
-
Ugyan nem top 5, de az általad említett értékhatáron belül ezek a felkapottabbak és beszerezhetőek.
Jupiter-21M (200/4), Pentacon 200/4, Tair 3-S (300/4.5)
Utóbbiból talán még mindig pihen egy az Opticamben.
A Vivitar jó áron volt, én is láttam, annyit szerintem megért.A Jupitert ismerem, kellemes rajzolata van már f4-en is.
A tömege majdnem 1kg, úgyhogy egy kis izom is kell, ha ezzel fényképezel.A Jupiternek van még egy Zeiss másolata, Jupiter-6 (180/2.8), de valószínűleg egyiket sem fogod megkapni 30 ezer forint alatt (ha találsz egyáltalán).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest