Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Fene se tud ezeken a kenőanyagokon eligazodni, elsőre bármi jó, idővel mutatkozik meg, hogy beválik e, de akkor már nehéz megszabadulni tőle. Van úgy hogy kipárolog belőle valami aztán az bejut mindenhova.
Nálam is járt pár olyan obi ami külsőre tök jól néz ki, belefeccölték az anyagot, munkát de ez szöges ellentétben áll a képével.
Egy Sun 24/2.8-al játszottam, kiemeltem az egyik gyűrűt, ekkor kipotyogott belőle a rengeteg apró golyó
Aztán összerakásnál volt ez szívás, még kipotyogtak párszor. A képe amúgy meg tök decenteres volt meg legalább 5.6 hogy valahogyan kinézzen. Aztán a sok mindenféle után váltottam OM-re, ott is sok a kakukktojás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán összerakásnál volt ez szívás, még kipotyogtak párszor. A képe amúgy meg tök decenteres volt meg legalább 5.6 hogy valahogyan kinézzen. Aztán a sok mindenféle után váltottam OM-re, ott is sok a kakukktojás.