- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Racionalizálnom kellene, mert hát pont ezaz, ott van az 55 1.8 Zeiss. Gyakorlatilag nincs dolga szegény Yashica ML 50 1.7-nek. Maximum olympuson de az meg mivel játszós gép, vagy a 12-32 vagy a 75-300 van rajta. (viszont sajnos ez utóbbi sincs kihasználva lehet ő is cserélve lesz) És akkor még még ott van 2 domiplan, két helios, mir, meg a 28-as vivitar meg fene tudja még mi. Szegények ott fekszenek és nincs értelme foglalniuk a fókot, arra gondoltam kellene egy olyna fényerős amit még a zeiss helyett előveszek ha gond van vagy csak kreatívkodni. Meghagyok egy domiplant Ezért gondoltam 1.2 obira, hogy hátha esetleg rekeszelve még magához tér. Jófogáson van egy canon 1.2 de flickr képvadászaton nem voltam elájulva tőle. Ezért érdekelne, hogy van-e értelme 1.2 fényerejű obit venni vagy inkább legyen 1.4 de akkor az 1.4-en használható is legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest