- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Racionalizálnom kellene, mert hát pont ezaz, ott van az 55 1.8 Zeiss. Gyakorlatilag nincs dolga szegény Yashica ML 50 1.7-nek. Maximum olympuson de az meg mivel játszós gép, vagy a 12-32 vagy a 75-300 van rajta. (viszont sajnos ez utóbbi sincs kihasználva lehet ő is cserélve lesz) És akkor még még ott van 2 domiplan, két helios, mir, meg a 28-as vivitar meg fene tudja még mi. Szegények ott fekszenek és nincs értelme foglalniuk a fókot, arra gondoltam kellene egy olyna fényerős amit még a zeiss helyett előveszek ha gond van vagy csak kreatívkodni. Meghagyok egy domiplant Ezért gondoltam 1.2 obira, hogy hátha esetleg rekeszelve még magához tér. Jófogáson van egy canon 1.2 de flickr képvadászaton nem voltam elájulva tőle. Ezért érdekelne, hogy van-e értelme 1.2 fényerejű obit venni vagy inkább legyen 1.4 de akkor az 1.4-en használható is legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged