- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Igen, Soóséknál vettem. Igazából egy használt távkioldót foglaltam be a neten, de amikor mentem átvenni,megláttam a kirakatban ezt az obit, 6900 Ft-ért
Ha belegondolok, hogy 200mm és F4-es a fényereje, és a próbálgatások alapján még így, koszos frontlencsével is gyönyörű a rajzolata (mondjuk a közepe tiszta, csak a széle dzsuvás), tulajdonképpen bizonyos körülmények között (ha ráérek beállítgatni) ugyanazt produkálja, mint a 70-200 F4L a végállásában, csak kb. harmincad annyi pénzért
A fényméréssel még játszom majd, egyáltalán nem ajánl fel semmit, illetve amire előtte volt állítva azt tartja. Tv módban persze át tudom állítani.
Igen, kívülről lehet rekeszt állítani, nem beugróblendés. Ennél manuálisabban már csak rajzolni lehetne
Köszi mindenkinek a segítséget, otthon ma is játszani fogok
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest