Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
DrojDtroll
üzenetére
érdemes mindegyiket adapterezn sokkal gyorsabb és pld a canon-m42-kb 1mm

Ráadásul ezek olcsók is. -
szazbolha
addikt
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Szerintem érdemes. Az EOS/NEX adaptert könnyű oldani. Amivel eddig problémám volt az a CY/EOS és a PK/EOS. Ezeket nehezebb oldani, mint a többit. Főleg a CY-t. A PK/EOS adapter nem is drága.
-
faki_
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Adaptere válogatja a kis pöcök miatt, van amelyiknél egyszerű és gyors, de van amelyiknél háromkezes művelet. A típusokra pontosan nem emlékszem.
(#11476) DrojDtroll
15e Ft alatt? Kb. Jupiter-37A, SMC Pentax-M 135mm F3.5 vagy a "konzumer" 135/2.8-ak 10e Ft alatt.
-
Matska
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy amit biztosan nem akarok eladni soha, az kap saját adaptert + az adapterhez passzoló kupakot.
Nem pusztán praktikus szempont de pl ,,terepen" ha csak két lencse van nálam már akkor macerás nem csak azokat cserélgetni, de még az adaptert is. Közben meg koszolódhat a szenzor/focal reducer lencséje/ objektív hátsó üvege.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi