Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy bármely Linux esetén az installer a Waiting for Modules résznél totál befagy? 32 másodpercnél meghal az egész. Volt pendrive csere, más verziójú Manjaro, nettel, net nélkül, szóval minden, ami eszembe jutott, de sajnos megoldást még nem találtam rá. Valakinek valami tippje esetleg?
-
szucstom
őstag
válasz
szucstom
üzenetére
No, hogy megválaszoljam magamnak
Valahogy sikerült bemászni a beállításokba, ott kitakarítottam mindent és újrahúztam a már felismert nvidia controllert. Másik kérdésem: van egy NAS rákötve a routeremre, amit szeretnék elérni. Megpróbáltam hozzáadni, mint hálózati meghajtó, de miután megadom az adatokat, a KDE Hálózatvarázsló állandóan hibára fut. Tudna ebben valaki segíteni? Esetleg vhogy terminálon keresztül megoldani a dolgot?
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
ubyegon2 Kolléga úr javaslatára feltenném magamnak a Manjaro Linux-ot a gépemre. A hivatalos oldaláról le is töltöttem a KDE verziót, live pendrive Rufus segítségével elkészítve.
Bootnál kinyomtam a secure boot-ot, be is indul a manjaro, viszont itt kezdődnek a problémák: a háttér full fekete, a bal alsó sarokban, ahol a "fájlkezelő" és a mozilla van összefolyik, gépelni nem tudok a keresőbe, illetve a wifinél ugyan jelzi az elérhető hálózatokat, nem tudok választani közülük.
Lehet, hogy esetleg RAM hiánya lenne? (igaz, perpill 4 gb van, de pénteken bővül 12-re).
Új hozzászólás Aktív témák
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Napelem
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- SSD kibeszélő
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi