- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy bármely Linux esetén az installer a Waiting for Modules résznél totál befagy? 32 másodpercnél meghal az egész. Volt pendrive csere, más verziójú Manjaro, nettel, net nélkül, szóval minden, ami eszembe jutott, de sajnos megoldást még nem találtam rá. Valakinek valami tippje esetleg?
-
szucstom
őstag
válasz
szucstom #1093 üzenetére
No, hogy megválaszoljam magamnak
Valahogy sikerült bemászni a beállításokba, ott kitakarítottam mindent és újrahúztam a már felismert nvidia controllert.
Másik kérdésem: van egy NAS rákötve a routeremre, amit szeretnék elérni. Megpróbáltam hozzáadni, mint hálózati meghajtó, de miután megadom az adatokat, a KDE Hálózatvarázsló állandóan hibára fut. Tudna ebben valaki segíteni? Esetleg vhogy terminálon keresztül megoldani a dolgot?
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
ubyegon2 Kolléga úr javaslatára feltenném magamnak a Manjaro Linux-ot a gépemre. A hivatalos oldaláról le is töltöttem a KDE verziót, live pendrive Rufus segítségével elkészítve.
Bootnál kinyomtam a secure boot-ot, be is indul a manjaro, viszont itt kezdődnek a problémák: a háttér full fekete, a bal alsó sarokban, ahol a "fájlkezelő" és a mozilla van összefolyik, gépelni nem tudok a keresőbe, illetve a wifinél ugyan jelzi az elérhető hálózatokat, nem tudok választani közülük.
Lehet, hogy esetleg RAM hiánya lenne? (igaz, perpill 4 gb van, de pénteken bővül 12-re).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest