Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jan herz
üzenetére
Alapszinten próbálom megismerni, és számomra tele van ellentmondással.
Eddig 3 disztrót próbáltam másfél év alatt. Mind a 3 teljesen más logikával, homlokegyenest más helyekre csatolta fel a háttérpartícióimat. Az MNT-be még véletlenül se csatolt egyik se soha semmit. Az nem a MOUNT rövidítése pedig? Sőt az Android, ami linux, abba 4.2-től egyáltalán minek a mnt mappa? Sose használja.
Akkor én vagyok tök, vagy..?Egy kérdés,
githubról, bárhonnan letöltök tömörített formában Manjarora való applikációkat, segítsen valaki, ezeket hogyan kell telepíteni?
Biztosan én vagyok béna, ha rákattintok csak mmegnyitja az arch, ha kicsomagolom, bármit próbálva vele nem sikerül. -
válasz
jan herz
üzenetére
Azért nem árt legalább alap szinten megismerni a linux fájlrendszert, az ilyen fstab-ban mountolgatós dolgoknak a /mnt a helye.
Én közelítek lassan az alapszint aljához, de iménti mondatod eléggé elbizonytalanított......fentieket te definiálod most ide vagy miért írod le ezt? (tudom, hogy régebben default volt az /mnt....)
Szóval miért van ott a helye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő