Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beállítottam de eredménytelen.
Viszont, végigmazsoláztam a fájltársításokat nagyjából, a Dropbox az összes létező fájlkiterjesztésnél szerepel, hol hátrébb, hol előrébb, az olyan fájloknál meg amelyek még nem voltak a gépen használva, pl. DVD, video CD, ogg hang stb. ott a Dropbox az egyedüli. Ez normális hogy mindenhez ő van betársítva? Hogyan lehet ezt valahogy resetelni, és előlről elkezdeni a társításokat? Biztos hogy valahol itt lesz a bibi, vagy a kontextmenübe de ahhoz tényleg tök vagyok.Mégegy, pár hónapja jeleztem itt a topikba hogy a szokásos frissítések mindig hibára futnak, a segítségetekkel kiderült hogy a 4KVideodownloader-nek szükséges ffmpeg2.8 akadályozza a frissítést. Azóta többször volt upgrade és mindig csak úgy fut le ha először gyalulom az ffmpeg2.8-at, az elviszi magával a 4KVideodownloadert, rendszer upgrade, 4K visszatelepít. De így eléggé macerás, nem létezik hogy mindenkinél aki a 4K-t használja ez így működik. Erre lenne valami ötlet, szerintem lehet hogy ez is csak nálam vacakol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest