Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamuintro
csendes tag
Xfce manjarot használok, de a steamplay nem működik.
Kipróbáltam több linuxot, de csak a deepinen működött, de ott a függőleges szinkron nem ment az xorg-al,
tud valaki segíteni? Lehet az a baj hogy xfce-t használok nem kde vagy gnomeot?
Látom hogy másoknak sikerült, de nem tudom mit rontok el vagy mit kellene még telepíteni.
Stemen belül bétára állítottam és beállítottam az összes futtatható legyen, nvidia driver is fenn van, de elindítok egy windowsos játékot leszedi a kombatibilitáshoz szükséges fájl aztán megáll és nem szedi le a directX-et meg a többit, csak deepinen, de ott screen tearring miatt borzalmas volt. Aki tud segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Üzleti előfizetők hirdetései
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest