- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamuintro
csendes tag
válasz
tordaitibi #714 üzenetére
Probáld meg, hogy leformázod fat32-re és az etcher-rel készítesz egy bootolható pendrive-ot.
-
kamuintro
csendes tag
Xfce manjarot használok, de a steamplay nem működik.
Kipróbáltam több linuxot, de csak a deepinen működött, de ott a függőleges szinkron nem ment az xorg-al,
tud valaki segíteni? Lehet az a baj hogy xfce-t használok nem kde vagy gnomeot?
Látom hogy másoknak sikerült, de nem tudom mit rontok el vagy mit kellene még telepíteni.
Stemen belül bétára állítottam és beállítottam az összes futtatható legyen, nvidia driver is fenn van, de elindítok egy windowsos játékot leszedi a kombatibilitáshoz szükséges fájl aztán megáll és nem szedi le a directX-et meg a többit, csak deepinen, de ott screen tearring miatt borzalmas volt. Aki tud segítsen. -
kamuintro
csendes tag
Szevasztok már egy ideje használom a Manjarot, mint fő rendszer.
Az a problémám akadt, hogy nem akar működni a Lutris, azon belül is a Uplay vagy a Steam felrakás a gond.
Steam felmegy látom is a játékaimat, de nem működik a böngésző és nem tudok semmit letölteni. Server hiba.
Uplay pedig még így sem, ott odáig jutok, hogy leszedi és hibát ad.Próbáltam, állítgatni felraktam vagy 10 distrót Linux mint, Linux lite, Ubuntu stb.
Linux Lite-on müködött a Steam, de Uplay ott sem.
Valaki használ Lutrist a Manjaron, nektek, hogyan megy?
Rendszerem: fx8150 8 mag, 4 GB RAM, GTX 650
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gamepad
- Sweet.tv - internetes TV
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest