- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Manjaros fába vágtam a fejszémet. Sajna az öreg Toshiba Satellite l305-re a KDE-s verzió kicsit erős volt, felraktam helyette a Mabox fedőnevű spint, valahogy ez a szint, amivel lubickol a laptop. Volt vagy 624 frissítés, sajnos a xorg-okat nem tudtam frissíttetni, mert gondja volt velük, látszólag el is akadt a frissítés, de reboot után már csak ez a pár xorg csomag volt frissítendő:
Ezeket nem frissíti, igazából az update sem fut le a csomagkezelőben, ezzel van nyűgje:
Debian vonalon ellennék ezzel, igaz ott ilyesmivel nem szoktam találkozni!
Poent félretéve, jó lenne pár ötlet, merre induljak. Az, hogy nem a legfrissebb a xorg, nem annyira érdekel, de nem megy a frissítés, valahol elakad.
thnx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Motoros topic
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle
- Napelem
- Renault, Dacia topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest