Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• matekaaa

újonc

helobellooo.

Újra itt 8. napon asszem doki aszt mondta gyógyulás felénél vagyok de már a pizzát ugy eszem mint régen. :D :D Már 2 napja elhagytam a fájdalomcsillapítót és elvagyok minta befőtt.Mindenkinek jobbulást aki még szenved erőt annak aki még fog.
    Egy problémám van már csak hátra a cigi.Azthiszem nem vagyok vele egyedül ezért elmondom, hogy én azt olvastam azért nem lehet dohányozni, mert a seben megtapad a nikotin meg a kátrány és könnyen szájrákot lehet kapni. :F Ez kicsit elrettentett ugyhogy én várok vele még 1-2 hetet de aki tapasztalta már, hogy mikor szabad az légyszi írjon.köszi :R

• matekaaa

újonc

Sziasztok!
    Azzal kezdeném ,hogy a műtétem előtt az itteni hozzászólásokból táékozódtam ,hogy mi is fog történni velem és sokat segített. :)

Szóval 17 éves vagyok nyári szünet épphogy elkezdődött fájt a torkom de nagyon kiderült ,hogy tüszős mandula.Soha nem volt még gond a mandulámmal kaptam innen onnan tanácsokat mit tegyek hát oké.Antibiotikum injekciók után pár nap alatt el is múlt.Minden happy volt 3 napig ezután másik oldalt jobb mandula gyulladt be. :C Egész nyáron nyomtam az ágyat mivel folyton begyulladt de mivel úgy nem lehet kivenni megvártuk még végre 2 hétig nyugton volt ki is írtak műtétre.

(az oldalon elhangzottakból úgy ítéltem meg altatásban kéne csinálni de doki azt mondta az olyan mintha ágyúval lőnénk verebet) :DD
    Megmondom őszintén bevoltam fosva rendesen de 1* kell az életben ezzel biztattam magam.

Eljött műtét napja go kórház, befeküdtem még viccelődtünk előtte pár haverral akik bejöttek, beadták a bátorság injekciót mint aki be van szívva jókat nevettünk. :DD
    Amikor bevittek onnan már homályos a dolog azt tudom ,hogy vagy 6 injekciót kaptam a számba meg műtét közben 1et.Nem volt gáz nem fájt semmi nem éreztem.Amikor kivittek onnan kezdődtek a gondok az első 1 óra a legrosszabb fekszel mint egy darab fa köpködöd a vért és ahogy múlik a csillapító hatása egyre jobban fáj.Én úgy éltem meg ,hogy ezt kell túlélni ez a legrosszabb.
    Három óra jön a kiérdemelt fájdalomcsillapítós tea, nekem nem okozott gondot lenyomni bár sokan azt mondják nekik ez rossz élmény, aznap már nem is volt gond.
    Másnap reggel már kilyukadt a gyomrom vártam nyisson a büfé lenyomtam 2 joghurtot az első nyelések a legrosszabbak.

Engem 2. nap engedtek ki a kórházból tanácsok: egyél darabos kaját! Jah persze ha bírnék na mindegy ezzel el is rendeztem pundingokon és banánon éltem 1-2 napig. :D

Most vagyok 5. napon itt tartok már nappal nem kell fájdalomcsillapító se viszont éjszaka mindig bedurvul! pedig amikor már a nappalokat kibírom és azt hiszem meggyógyultam, eléggé lelomboz. Ma már mindenfélét ettem még almáspitét is egyedül a kenyértől és a zsemlétől félek azokat nem is merek pedig jó lenne 1 gyros mostmár :D:D:D

Tanácsaim: Műtét előtt 1 hétig egyél amennyit bírsz!! (ha diétázol ugyis mindegy én 3 kilót nyomtam le a 4 nap alatt.)
    Műtét után Spagettííííí!! én nagyon ajánlom könnyen lecsúszik és leviszi a sebet is nem fáj úgy mintha zsemlével szednéd le.De ne csípőset én bolognait ettem a kis darálthusik is nagyon jól estek és könnyen lementek. :)
    Eszembe jutott még egy nagyon fontos.2. nap barátnőm hozott be nekem teát éjszaka felkeltem kortyolgattam belőle és iszonyatosan égette a torkom azt hittem befog vérezni.Teát csak citrom nélkül nagyon fájdalmas tud lenni!!

Lenne egy kérdésem is ne kövezzetek meg! Cigizni mikor lehet már??? :U :)

Remélem segítek valakinek irományommal ha teljesen meggyógyultam szólok. :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés