Új hozzászólás Aktív témák
-
matekaaa
újonc
helobellooo.
Újra itt 8. napon asszem doki aszt mondta gyógyulás felénél vagyok de már a pizzát ugy eszem mint régen.
Már 2 napja elhagytam a fájdalomcsillapítót és elvagyok minta befőtt.Mindenkinek jobbulást aki még szenved erőt annak aki még fog.
Egy problémám van már csak hátra a cigi.Azthiszem nem vagyok vele egyedül ezért elmondom, hogy én azt olvastam azért nem lehet dohányozni, mert a seben megtapad a nikotin meg a kátrány és könnyen szájrákot lehet kapni.Ez kicsit elrettentett ugyhogy én várok vele még 1-2 hetet de aki tapasztalta már, hogy mikor szabad az légyszi írjon.köszi
-
matekaaa
újonc
Sziasztok!
Azzal kezdeném ,hogy a műtétem előtt az itteni hozzászólásokból táékozódtam ,hogy mi is fog történni velem és sokat segített.Szóval 17 éves vagyok nyári szünet épphogy elkezdődött fájt a torkom de nagyon kiderült ,hogy tüszős mandula.Soha nem volt még gond a mandulámmal kaptam innen onnan tanácsokat mit tegyek hát oké.Antibiotikum injekciók után pár nap alatt el is múlt.Minden happy volt 3 napig ezután másik oldalt jobb mandula gyulladt be.
Egész nyáron nyomtam az ágyat mivel folyton begyulladt de mivel úgy nem lehet kivenni megvártuk még végre 2 hétig nyugton volt ki is írtak műtétre.
(az oldalon elhangzottakból úgy ítéltem meg altatásban kéne csinálni de doki azt mondta az olyan mintha ágyúval lőnénk verebet)
Megmondom őszintén bevoltam fosva rendesen de 1* kell az életben ezzel biztattam magam.Eljött műtét napja go kórház, befeküdtem még viccelődtünk előtte pár haverral akik bejöttek, beadták a bátorság injekciót mint aki be van szívva jókat nevettünk.
Amikor bevittek onnan már homályos a dolog azt tudom ,hogy vagy 6 injekciót kaptam a számba meg műtét közben 1et.Nem volt gáz nem fájt semmi nem éreztem.Amikor kivittek onnan kezdődtek a gondok az első 1 óra a legrosszabb fekszel mint egy darab fa köpködöd a vért és ahogy múlik a csillapító hatása egyre jobban fáj.Én úgy éltem meg ,hogy ezt kell túlélni ez a legrosszabb.
Három óra jön a kiérdemelt fájdalomcsillapítós tea, nekem nem okozott gondot lenyomni bár sokan azt mondják nekik ez rossz élmény, aznap már nem is volt gond.
Másnap reggel már kilyukadt a gyomrom vártam nyisson a büfé lenyomtam 2 joghurtot az első nyelések a legrosszabbak.Engem 2. nap engedtek ki a kórházból tanácsok: egyél darabos kaját! Jah persze ha bírnék na mindegy ezzel el is rendeztem pundingokon és banánon éltem 1-2 napig.
Most vagyok 5. napon itt tartok már nappal nem kell fájdalomcsillapító se viszont éjszaka mindig bedurvul! pedig amikor már a nappalokat kibírom és azt hiszem meggyógyultam, eléggé lelomboz. Ma már mindenfélét ettem még almáspitét is egyedül a kenyértől és a zsemlétől félek azokat nem is merek pedig jó lenne 1 gyros mostmár
Tanácsaim: Műtét előtt 1 hétig egyél amennyit bírsz!! (ha diétázol ugyis mindegy én 3 kilót nyomtam le a 4 nap alatt.)
Műtét után Spagettííííí!! én nagyon ajánlom könnyen lecsúszik és leviszi a sebet is nem fáj úgy mintha zsemlével szednéd le.De ne csípőset én bolognait ettem a kis darálthusik is nagyon jól estek és könnyen lementek.
Eszembe jutott még egy nagyon fontos.2. nap barátnőm hozott be nekem teát éjszaka felkeltem kortyolgattam belőle és iszonyatosan égette a torkom azt hittem befog vérezni.Teát csak citrom nélkül nagyon fájdalmas tud lenni!!Lenne egy kérdésem is ne kövezzetek meg! Cigizni mikor lehet már???
Remélem segítek valakinek irományommal ha teljesen meggyógyultam szólok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest