- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alicike
csendes tag
Köszike!hát...én azért altatásban,mert nagyon öklendezős vagyok!de a csütörtöki napom,szóval szörnyű volt..műtét után mikor ébresztettek,elkezdtem köhögni,és bevérzett rögvest,ujra visszakellett altatni,anya már tök ideg volt,hol vagyok már,mert a nővér meg a betgehordó lejött értem,hogy visznek vissza,csak jött ez,igy ujry altat,éget,szóval,80 percet voltam a műtöben,cakk pakk
ajajj,most kezdem érezni,megy el areggel hetes csillapitó hatása...estig dejó lenne kihuzni,,,énis éjjel felkelek,a kórházban is,óránként itta pár kortyot!és én inkább nappal tudtam ottis opihenni,fagyit elsö nap nem ehettem,másnap ettem,de nem volt túl jó neki -
alicike
csendes tag
téged is altattak,hol műtöttek?azt hittem megúszom,mára kijött a herpeszem is
hát majd kiderül,most óránként iszok meg két dl teát kb,most ez a taktika,mivel a másfél litert keveselte a doktor..nekem ajobb oldali fáj jobban,viszont érdekes,mert amikor betegeskedtem,akkor meg a bal volt mindig gázabb!most ettem,nemrég két tányé húslevest,elnyammogtam a krumplit,répát,kinszenvedés,a folyadék lenyelése egész jól megy.ez a váladék zavar,meg az,hogy orrot sem tudok fújni,mert nem megy
-
alicike
csendes tag
ha beleszámolom,akkor 5ik nap!én a műtét napján,csüt,péntek,nem kértem csillapitót!szombat este vettem be,eddig napi kettő volt,reggel 7 körül,és este 6-7 körül!a fülfájás vasárnap reggelre jelentkezett,de az egyik oldalon kifejezettebb,mint a másikon!
meg ami zavar,olyan váladékcsorgás féleség van,például reggel,köhintenem is kellett emiatt,nemtudom mi ez,érzem,hogy csorog lefeléa garatfalamonadoki azt mondta ez belefér,ccsak néha olyan mintha meg akarnék fulladni!
-
CöcBömb
csendes tag
Alice-nak is csütörtökön volt a műtéte, túl van rajta, de azt írta nem menne még egyszer bele! Majd ha jön biztos mesél nektek, csak beírtam, hátha valaki aggódik még így érte, mint én
Nekem már szinte teljesen elmúltak a fájdalmaim, bár kis vérzések még mindig vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Politika
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest