Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
CöcBömb
csendes tag
Alice-nak is csütörtökön volt a műtéte, túl van rajta, de azt írta nem menne még egyszer bele! Majd ha jön biztos mesél nektek, csak beírtam, hátha valaki aggódik még így érte, mint én
Nekem már szinte teljesen elmúltak a fájdalmaim, bár kis vérzések még mindig vannak...
Ki méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja...
-
alicike
csendes tag
ha beleszámolom,akkor 5ik nap!én a műtét napján,csüt,péntek,nem kértem csillapitót!szombat este vettem be,eddig napi kettő volt,reggel 7 körül,és este 6-7 körül!a fülfájás vasárnap reggelre jelentkezett,de az egyik oldalon kifejezettebb,mint a másikon!
meg ami zavar,olyan váladékcsorgás féleség van,például reggel,köhintenem is kellett emiatt,nemtudom mi ez,érzem,hogy csorog lefeléa garatfalamon adoki azt mondta ez belefér,ccsak néha olyan mintha meg akarnék fulladni! -
alicike
csendes tag
téged is altattak,hol műtöttek?azt hittem megúszom,mára kijött a herpeszem is hát majd kiderül,most óránként iszok meg két dl teát kb,most ez a taktika,mivel a másfél litert keveselte a doktor..nekem ajobb oldali fáj jobban,viszont érdekes,mert amikor betegeskedtem,akkor meg a bal volt mindig gázabb!most ettem,nemrég két tányé húslevest,elnyammogtam a krumplit,répát,kinszenvedés,a folyadék lenyelése egész jól megy.ez a váladék zavar,meg az,hogy orrot sem tudok fújni,mert nem megy
-
alicike
csendes tag
Köszike!hát...én azért altatásban,mert nagyon öklendezős vagyok!de a csütörtöki napom,szóval szörnyű volt..műtét után mikor ébresztettek,elkezdtem köhögni,és bevérzett rögvest,ujra visszakellett altatni,anya már tök ideg volt,hol vagyok már,mert a nővér meg a betgehordó lejött értem,hogy visznek vissza,csak jött ez,igy ujry altat,éget,szóval,80 percet voltam a műtöben,cakk pakk
ajajj,most kezdem érezni,megy el areggel hetes csillapitó hatása...estig dejó lenne kihuzni,,,énis éjjel felkelek,a kórházban is,óránként itta pár kortyot!és én inkább nappal tudtam ottis opihenni,fagyit elsö nap nem ehettem,másnap ettem,de nem volt túl jó neki
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest