- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sündi
csendes tag
Csak hogy megerősítselek a hitedben: Most másztam ki a fürdőkádból, kb. 15 percig ültem benne. Nagyon jól esett, bevérzésnek se híre, se hamva. Most bevettem egy Cataflam-ot, hogy tudjak vacsizni felszabadultan, de semmi nagyobb fájás vagy ilyesmi, csak kisebb és tompább. Ez már elviselhető.
Tessék nyugodtan hajat mosni! Ha túl vagy rajta, kérlek informálj! Ha bevérzik, akkor becsszó fizetem a kórházi kezeléseid költségeit!<-- Szerintzed nem megyek tutira, hogy nem fog bevérezni???
-
Palincs
csendes tag
Én a zuhanyt csak a harmadik napon vállaltam be, viszont akkor hajat is mostam. De persze nem túl hosszú, ami összefügg a személyi számom első számjegyével is
Mindenesetre nagyon féltem, de nem volt semmi gond.
Azért magam is azt hiszem, a 12. napon, ha eddig nem vérzett be, nyugodtan megkockáztathatod. Ha valaha bevérzett, akkor ne játssz a tűzzel, de úgy emléxem, nem írtál ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy pár alkalommal használt Patagónia Tenpenny XXL méretű vászon dzseki.
- Eladó új állapotú Fjallraven Raven Jacket M XL férfi kabát.
- Garmin Forerunner 45s Sportóra
- Remington AS8606 Curl & Straight Confidence meleglevegős hajformázó készlet
- Mellkaspánt Gopro és egyéb akció sport kamerákhoz mellkas pánt
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest