- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sündi
csendes tag
Szia Chilibors,
A Flector-t nem ismerem (szerencsére), de itt a fórumban már olvastam róla... Van ahol ezt adják/ajánlják, van ahol a Cataflam-ot. Az Algopiryn ill. Demalgon enyhébb fájdalomcsillapítók, azok a műtét után megteszik, de rá 2-3 napra már nem. A lényeg, hogy fel a fejjel és követeld ki a fájdalomcsillapítót - szükség lesz rá
A kórházban vagy a klinikán természetesen mindenféle gyógyszer megtalálható. nem tudom, hogy magánklinikán ez hogy van, mert én nem ott voltam, de sztem ott is van bőven mindenből. Vinned sem gyógyszert, sem ételt nem kell, mindent adnak. Miután hazaengednek műtét után az utolsó orvosi vizit alkalmával a dokid majd felír receptre valamilyen fájdalomcsillapítót.Hello Palincs,
Abban igazad van, hogy egy rakás kellemetlen dologtól megkímél az altatás: hatalmas tű, sok vér, köhögés, hangok, szagok, stb.
De az a helyzet az altatással, hogy szerintem jobb tutira menni. Hidd el, sajnos volt már rá példa, hogy az egyén műtét után nem ébredt fel, mert mondjuk valaki hibázott. Habár igen kicsi a valószínűsége hogy valaki meghal egy garatmandula műtét következtében, ill. ez megtörténhet local anesthesiologia mellett is, vagy akár a műtét után, de véleményem szerint egy rizikófaktort kizárni már biztatóbb, nem? Azért elég xar lenne, ha egy mandulaműtéten múlna az életed...
Nekem az orvosom ajánlotta, mert mondta, hogy így gyorsabb és egy rakás utóhatástól megkíméli az ember magát. Gondolom, hogy ő ezt el is döntötte, így választani sem nagyon lehetett... Én azt csináltam, amit mondtak és kb. 20-25 perc múlva kész is lett. Ha a székben ülsz, nem érzékeled az időfaktort.Jó éjt Mindannyiótoknak!
Végülis túléltem, szerintem bárki képes rá.
Aztán ott van még az ára. A magánklinikákon igen borsós összegeket elkérnek ezért...
Nekem a dokim mondta a 4-5-6 napot. Remélem tényleg nem lesz több. Szeretnék már valami valóban jót és kiadósat enniJa, tegnap sajnos 2 óránként ébresztett a féjdalom. Remélem ma éjszaka kegyesebb lesz velem.
-
Chilibors
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest