- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokolfajzat4
csendes tag
válasz
Nyeszter #374 üzenetére
Nos, sejtettem, h vki előbb-utóbb kiforgatja a szavaim. Kedves Nyeszter! Én egy szóval nem mondtam, h virtuskodjon bárki is, és csinálja ébren. Csak aki kiváncsi a műveletre és nem akar várólistán lenni.
" sztem egy olyan nem volt, aki azt mondta rosszabb volt altatásban, mint helyi érzéstelenítéssel"
Ki tudja összehasonlítani őket a betegek közül és véleményt alkotni? Egy ember egyfélét csinált végig, tehát értelmetlen a kijelentés. Megint csak azt tudom mondani: végig kell kérdezni az orvosokat, és tőlük megtudni mi az előnye, mi a hátránya az egyiknek, mi a másiknak. Ha pl. ébren csinálod nem terheled meg a szíved az altatással, nem kell félned, hogy utána hányni fogsz, nem kell akár heteket várólistán tölteni a gyerekbetegeket előreengedve stb. Ja és írtam korábban: nőnek nem ajánlott ébren. De aki akar kérhet nyugtatót is, a kórháznak ezzel is szolgálnia kell.
Altásnak is megvannak az előnyei, legfőképp, h semmit nem tudsz arról, mit művelnek veled és a kórháznak KÖTELESSÉGE felajánlani a választást. Kinek mi a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest