- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
wcaty46
újonc
Szevasztok! Pénteken reggel műtöttek,ma jöttem haza! Helyi érzéstelenítéssel.Semmit nem éreztem,nem fájt.Utána kicsit vérezgetett,de 2 óra múlva már semmi gond nem volt.Itt ahol műtöttek, 4 óránként lehet kérni Cataflam-t,tablettát is,és vízben oldódót is.A műtét után írjátok többen,hogy 2 óra múlva kellett bevennetek.Én nem kértem,mert nem volt semmi fájdalom.Este vettem be az elsőt,és nem port hoztak,hanem tablettát,le is tudtam nyelni.Azóta is 8 óránként kellett bevennem,mert úgy azért könnyebben ettem,de mikor elment a hatása,akkor sem volt dráma! Vizet sokat iszok,de nem kell minden falat után,lemegy anélkül is. Már tegnap a kenyér héját is megettem,a nyelvemen semmi lepedék,a mandula helyén még ott az a fehér akármi,de már egyik fele lóg,fel van lazulva! Irritálja a torkomat,néha úgy kellene tőle krákognom,de valahogy visszatartom,csak mindig félek,nehogy rámjöjjön tőle a köhögés.Ma hétfő,még csak 1 Cataflam kellett,de most bevettem a másodikat,hogy könnyebben vacsorázzak.Ja hőemelkedésem nem volt.Azt mondta a drnő,aki műtött,hogy fájdalmas lesz a gyógyulás,hát gondolom,2-3 nap múlva már majd észreveszem,eddig szerencsére semmi erős fájdalmat nem éreztem.Mindenre gondoltam,csak erre nem,hogy ilyen könnyen átesek a műtéten,és az utána levő napokon.Még ha a java hátra is van,akkor is! Úgy búcsúzak el tőlem,hogy ideális beteg voltam!
Ennél rosszabbat senkinek nem kívánok!
-
wcaty46
újonc
Hogy meddig leszek bent?erre a kérdésre azt a választ kaptam,hogy az állapotomtól függ majd....remélem kis ideig,na de nem 20 éves vagyok,ami ugyan nem baj,csak ...ciszta miatt kell kivenni,tudja a jó nyavalya,de hát a remény hal meg utoljára! egyébként nem vagyok nagyon betojva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged