- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wcaty46
újonc
Köszönöm a "kedves" vígasztalást!
ne aggódj,arra is felkészültem,hisz amiatt keveredtem ide is,hogy informálódjak! mint ahogy a műtétnek is úgy vágtam neki,hogy informálódtam az orvosokról,kórházakról! Úgy érzem,bejött,mert mint írtam,68 éves létemre senki sem azzal bódított,hogy semmiség,sőőőt! ha nem lett volna muszáj kivenni,tudod,mikor szánom rá magam! a fájdalomnál jobban érdekel a szövettan eredménye! arra még várni kell 2-3 hetet.Eddig jól viseltem testileg-lelkileg,és még végrendeletet sem írtam előtte!
Inkább szurkoljatok! -
wcaty46
újonc
Szevasztok! Pénteken reggel műtöttek,ma jöttem haza! Helyi érzéstelenítéssel.Semmit nem éreztem,nem fájt.Utána kicsit vérezgetett,de 2 óra múlva már semmi gond nem volt.Itt ahol műtöttek, 4 óránként lehet kérni Cataflam-t,tablettát is,és vízben oldódót is.A műtét után írjátok többen,hogy 2 óra múlva kellett bevennetek.Én nem kértem,mert nem volt semmi fájdalom.Este vettem be az elsőt,és nem port hoztak,hanem tablettát,le is tudtam nyelni.Azóta is 8 óránként kellett bevennem,mert úgy azért könnyebben ettem,de mikor elment a hatása,akkor sem volt dráma! Vizet sokat iszok,de nem kell minden falat után,lemegy anélkül is. Már tegnap a kenyér héját is megettem,a nyelvemen semmi lepedék,a mandula helyén még ott az a fehér akármi,de már egyik fele lóg,fel van lazulva! Irritálja a torkomat,néha úgy kellene tőle krákognom,de valahogy visszatartom,csak mindig félek,nehogy rámjöjjön tőle a köhögés.Ma hétfő,még csak 1 Cataflam kellett,de most bevettem a másodikat,hogy könnyebben vacsorázzak.Ja hőemelkedésem nem volt.Azt mondta a drnő,aki műtött,hogy fájdalmas lesz a gyógyulás,hát gondolom,2-3 nap múlva már majd észreveszem,eddig szerencsére semmi erős fájdalmat nem éreztem.Mindenre gondoltam,csak erre nem,hogy ilyen könnyen átesek a műtéten,és az utána levő napokon.Még ha a java hátra is van,akkor is! Úgy búcsúzak el tőlem,hogy ideális beteg voltam!
Ennél rosszabbat senkinek nem kívánok!
-
wcaty46
újonc
Zsurci! és otthon,vagy még kórházban??? és a láz az "természetes" kisérő???? vagy 20 éve nem voltam lázas! most is vastagon tiszta tüsző a torkom és a mandulám,de sem nem fáj,sem pedig még csak hőemelkedésem sincs!Mászkálni,buszozni én sem nagyon merek,nem kéne már csütörtökig összeszednem semmit!
-
wcaty46
újonc
Hogy meddig leszek bent?erre a kérdésre azt a választ kaptam,hogy az állapotomtól függ majd....remélem kis ideig,na de nem 20 éves vagyok,ami ugyan nem baj,csak ...ciszta miatt kell kivenni,tudja a jó nyavalya,de hát a remény hal meg utoljára! egyébként nem vagyok nagyon betojva!
-
wcaty46
újonc
Köszönöm a választ! még eszembe jutott,hogy vajon magas párna kell-e a fej alá,mert az egyik ismerősöm azt mondta /persze mondanak sokan horror dolgokat,azt meg sem hallom,úgyis lesz részem benne anélkül is
/ hogy ő ülve aludt....mondjuk ahhoz nem lenne sok kedvem,inkább vigyek be párnát ???,mert kórházban még nem láttam pl.kispárnát,vagy normális vastagságút....
-
wcaty46
újonc
Sziasztok! nekem 30.-án lesz a műtét,helyi érzéstelenítéssel....68 éves vagyok! Gyerekkoromban mindig ki akarták venni a hatalmas manduláimat,aztán addig bőgtem,míg szüleim megsajnáltak.Hááát,pedig,már nem is emlékeznék rá,de késő bánat.Szóval,ez van! úgy hogy ha ki kell venni,akkor nem lehet megúszni,legyek elrettentő példa!
Elolvastam a topicot,lenne pár kérdésem a már műtéten túljutottaktól! pl. ha van a kórházban wifi,érdemes-e bevinni tabletot,vagy tök felesleges,úgysem lesz hozzá kedvem,lesz elég bajom amúgy is....a másik,hogy a fájdalomcsillapítót,már amit majd itthon fogok bekapkodni,előre felírassam a háziorvossal,vagy a zárójelentéssel 1 időben receptet is nyomnak a kezembe? és ha előre felíratom,melyiket? a cataflant? Aztán,az evés.....azt hittem,mixelni kell,de olvasom itt,hogy darabosat? és pl.húsleves? na egyelőre ennyi,a még szenvedőknek gyors jobbulást....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS