- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chilibors
csendes tag
Helló fiúk-lányok! Egész jó kis topic ez!!!
Lehet, majd többet jövök műtét után!
Beszéddel kapcsolatban, nektek kb hány napig esett nehezetekre? Illetve mikor nem szabad beszélni? Olvastam valahol, hogy műtét napján valakire rákiabáltak, hogy fogja be
Mondtam is a férjemnek, hogy majd úgy telefonálunk, hogy Ő beszél és ha kérdez valamit, akkor 1szer nyomom a gombot, ha igen, 2szer, ha nem!Jó móka lesz!
Szoval akkor azt mondjátok, érdemes előre beszerezni a Cataflamot? Kár, hogy egy nyamvadt receptért nálunk a rendelőben 2 órát kell ülni!!!
Mandulaműtét utáni halálozással kapcsolatban. Említettem már, hogy az én fiam MAJDNEM így járt augusztusban. De nála még a kórházban történt a dolog. Hála Istennek, teljesen felépült, de nagyon nem sokon múlott. Szintén bevérzés, de még a műtét napján. VISZONT. NEM A VÉRZÉS MIATT KERÜLT ÉLETVESZÉLYBE, hanem amiatt, hogy visszatolták a műtőbe és mikor felébredt, hányt egy hatalmasat és aspirálta a hányást a tüdejébe. Magyarul majdnem megfulladt... Újraélesztés, tüdőleszívás, lélegesztetőgép, stb. Aztán rohammentővel a János kh-ba. Valami brutális volt. Még mindig sokszor ezzel álmodom. De ez nyilván azért történt (mármint a hányás), mert már nem volt üres a gyomra. Mondjuk az előzményekben és a következményekben nem vagyok biztos, de a tény, hogy az aspiráció miatt volt a galiba.
Igen én is azt vettem észre, szinte nem is hallottam olyat, hogy felnőtt halt meg. Viszont az utóvérzés meg több a felnőttnél, nem???
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest