Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Chilibors

csendes tag

válasz Sündi #463 üzenetére

Helló fiúk-lányok! Egész jó kis topic ez!!! :C :C :C
    Lehet, majd többet jövök műtét után!
    Beszéddel kapcsolatban, nektek kb hány napig esett nehezetekre? Illetve mikor nem szabad beszélni? Olvastam valahol, hogy műtét napján valakire rákiabáltak, hogy fogja be :F
    Mondtam is a férjemnek, hogy majd úgy telefonálunk, hogy Ő beszél és ha kérdez valamit, akkor 1szer nyomom a gombot, ha igen, 2szer, ha nem! :C :C :C Jó móka lesz!
    Szoval akkor azt mondjátok, érdemes előre beszerezni a Cataflamot? Kár, hogy egy nyamvadt receptért nálunk a rendelőben 2 órát kell ülni!!!
    Mandulaműtét utáni halálozással kapcsolatban. Említettem már, hogy az én fiam MAJDNEM így járt augusztusban. De nála még a kórházban történt a dolog. Hála Istennek, teljesen felépült, de nagyon nem sokon múlott. Szintén bevérzés, de még a műtét napján. VISZONT. NEM A VÉRZÉS MIATT KERÜLT ÉLETVESZÉLYBE, hanem amiatt, hogy visszatolták a műtőbe és mikor felébredt, hányt egy hatalmasat és aspirálta a hányást a tüdejébe. Magyarul majdnem megfulladt... Újraélesztés, tüdőleszívás, lélegesztetőgép, stb. Aztán rohammentővel a János kh-ba. Valami brutális volt. Még mindig sokszor ezzel álmodom. De ez nyilván azért történt (mármint a hányás), mert már nem volt üres a gyomra. Mondjuk az előzményekben és a következményekben nem vagyok biztos, de a tény, hogy az aspiráció miatt volt a galiba.
    Igen én is azt vettem észre, szinte nem is hallottam olyat, hogy felnőtt halt meg. Viszont az utóvérzés meg több a felnőttnél, nem??? :( :( :( :( :o :(((

Új hozzászólás Aktív témák