Új hozzászólás Aktív témák

• Sündi

csendes tag

válasz Anicska #478 üzenetére

Szió Anicska,

E hét kedden volt a műtét, és jövőhét utáni hét hétfőtől kellene visszamennem dolgozni. Azaz összesen durván 2 hétre a műtét után, akárcsak Te:)

Nos igen, a stressz. Azt hiszem, engem sem maga a munkám és az irodában ülés fog lemeríteni. A stresszt meg kell oldani. Erre van egy jó receptem, lásd alább:)

http://bp3.blogger.com/_qh_73omvpV0/SAbELCPjEpI/AAAAAAAAHN8/Zc_51A3k8fg/s400/gy%C3%B3gyszer_plak%C3%A1t.jpg

További ajánlás: Szigorúan be kell tartani a 8 óra/nap munkaidőt! Ha ezt a főnök nem fogadja majd el, akkor nem tudok mit hozzáfűzni - le kell cserélni:)

Aztán ott lesznek majd a hétvégék a regenerálódásra. Sajnos ilyen "szép" időben, mint ami most errefelé van a kerékpározástól amúgy is elmenne a kedvem, ha lehetne már aktívabban mozognom...:(
    A doki még a hajolgatást is megtiltotta legalább egy hétig, a bevérzés elkerülése miatt, nemhogy a bicajozást.

Hát nem tudom ezt a sör ügyet. Szerencsére eddigi életem során sosem kellett olyan gyógyszereket szednem, amelyekre ha ittam egy sört, elájultam volna, vagy ilyesmi. Azt hiszem a sörnek igen csekély az alkoholtartalma és a szervezetem is jól reagálja le (ez alatt azt értem, hogy nem leszek rosszul vagy ilyesmi:). Szerintem max. egy sör/nap a Cataflam mellett is simán belefér. Én tulajdonképpen nem az alkoholtartalom miatt kérdeztem rá, hanem a szénsav miatt. Állítólag ilyenkor nem lehet szénsavasat inni...? Tapasztalat? Hm?

Kitartás, később még jelentkezem.:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés