Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alice01
csendes tag
sziasztok!
túl vagyok a műtéten.Ha tehetném biztos nem mennék bele mégegyszer. szörnyű fájdalom, nem lehet felkészülni rá. helyi érzéstelenítéssel csinálták, de a jobb oldalit éreztem!!!!ha van cataflam akkor nincs fájdalom, de éjszaka és reggel így is nagyon szar, hiszen éjjel nem iszol úgy, mint nappal. Én napi 6-7 cataflammal bírom 24 órára elosztva. Bár remélem lassan gyógyulni fog, mert így besokallok a gyógyszertől.ha van benned gyógyszer semmi gáz, ha kimegy belőled az kelemetlen....
Nekem a műtét után egyből kijöttek a hólyagjaim az egész tenyeremen, és ennek örültem én is és a doki is, mert műtét után fokozódnia kell a tüneteknek, ha a mandula okozza. Szóval ha ismét szép tenyerem lesz, akkr megérte a szenvedés.Már alig várom, hogy túl legyek rajta, és ismét egészségesen vessem bele magam az életbe...
Valóban ha fáj akkor sugárzik minden hova, azt sem tudod hol fogd az arcodat. Egy módszer a fájdalomra
ataflam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dark Souls sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest