- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
amúgy ti milyen browsert használtok?
-
Xmodule
őstag
nektek van firefox 3 rc2 vagy rc1? nem nagyon találok hozzá rpm -et.
-
Xmodule
őstag
Köszi. Egy kis google után találtam egyet mandriva2008.1 re Unrar rpm
Hátha másnak is kellene. -
Xmodule
őstag
Ti RAR -t mivel csomagoltok ki? Nekem a Krusader nem támogatja a rar -t.:S
-
Xmodule
őstag
a proglémát megoldottam. semmi köze nem volt a xorg.conf filehoz. a lényeg a "compositing-server" és a "compositing-wm" ban volt keresendő. Itt ugyanis ki kellet kapcsolni ezt a 3d támogatást így ujra belépett rendesen. most vissza kapcsolhatnám de xgl nélkül nem valami gyors a compiz.meg amugy sem annyira érdekel.
-
Xmodule
őstag
Hu nagy gáz van. A 3d beállitásoknál a compiznál nativról átállitottam Xgl re.most meg csak egy fehér képernyőt látok semmi mást. Kocka is van meg minden. De nincs kép. hogy tudnám vissza állitani?
-
Xmodule
őstag
Jó az Mplayer köszi!
-
Xmodule
őstag
Sziasztok. Ma tettem fel a Mandriva 2008.01 - et. Nagyon megörültem mikor már a livecd bootnál az nvidia logo üdvözölt. Amugy semmit nem kellet állitani minden megy frankon. Eddig ilyen linux disztro még nem volt a gépemen. Ti milyen movie playert használtok? Mert én pl az avi+felirat lejátszását csak a VLC vel tudtam megoldani viszont ott meg ha beletekerek akkor eltűnik a felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20.000Ft Régi PC játék: "Döme és a varázskövek"
- Need for Speed Pc játék gyűjtemény magyar borítókkal
- American Truck Simulator és Euro Truck Simulator 2 gyűjtemény
- PC akciójátékok gyűjteményből egyben eladók
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest