- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
válasz
meoindil #158 üzenetére
Sajnos igazad van, nekem sincs időm semmire. De ha belegondolsz, nem lehet mindenkinek a kedvében járni egyszerre. Az ember önmaga alakítja ki a környezetét, nem hiszem h van olyan beállítás amivel mindenki elégedett és mindenkiugyanúgy, ugyanazt használja. Nekem első dolgom h ha leülök vhova netezni vagy vmi akkor úgy állítgatom be a dolgokat a hogy nekem tetszik, meg ahogy kényelmes. De ha egyszer sikerül bekonfigurálnod egy (linuxos)rendszert (ami sztem nem nagy vesződség). nem fog óránként fagyogatni belassulni stb... (mint egyes más oprencerek) És csak 1szer kell megcsinálni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest