Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
válasz
meoindil #158 üzenetére
Sajnos igazad van, nekem sincs időm semmire. De ha belegondolsz, nem lehet mindenkinek a kedvében járni egyszerre. Az ember önmaga alakítja ki a környezetét, nem hiszem h van olyan beállítás amivel mindenki elégedett és mindenkiugyanúgy, ugyanazt használja. Nekem első dolgom h ha leülök vhova netezni vagy vmi akkor úgy állítgatom be a dolgokat a hogy nekem tetszik, meg ahogy kényelmes. De ha egyszer sikerül bekonfigurálnod egy (linuxos)rendszert (ami sztem nem nagy vesződség). nem fog óránként fagyogatni belassulni stb... (mint egyes más oprencerek) És csak 1szer kell megcsinálni....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest