- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
MCE Távlövő képe
[link]MCE annyit jelent, hogy a windows operácios rendszeren belül kvázi külön Os ként megy, időzített felvétel, timeshift, radió, tv adás nézése, én ezekre használom, ezenkivül, még képek megtekintése, stb ...
Egészen biztosan, hogy létezik linuxra is valami hasonló megoldás.Mert amit az MCE nyujt, nem ördöngőség, windows ra is több ilyen jellegű un. HTPC frontend van, csak azért használom az MCE -t, bár vannak hiányosságai a külön telepíthető progikhoz képest, (Feltétezem, hogy amit külön tennék fel tökéletes, de a tapasztalat nem ez ...)
Nem kell semmit állígatni, betettem a karit, felismerte, bedugtam a távítányítót felimserte, és csak a csatornákat kellett megkeresni, és sorba rendezni, és a EPG szerverhez hozzáállítani.
És ezek mellett a program maga stabil, és mondhatni, hogy az MS legtökéletesebb alkalmazása, bár kétségkivül lehetne benne többdolog is.Linux alatt ami nekem hiányzik ( vagy másképp van megoldva) az, hogy beteszem a karit a gépbe, és innen még nem használatra kész...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest