- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Hmm, az iwconfig-ban ez szerepel:
lo no wireless extensions.
eth1 no wireless extensions.
eth0 no wireless extensions.
wlan0_rename IEEE 802.11g ESSID:""
Mode:Managed Channel:0 Access Point: Not-Associated
Tx-Power=0 dBm
Retry min limit:7 RTS thr:off Fragment thr=2346 B
Encryption key:off
Link Quality:0 Signal level:0 Noise level:0
Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0Szóval valami azért látszik a b43-ból. (Most egyébként firmware egyáltalán nincs fent hozzá, nem értem, miért nem hiányolja egyáltalán...)
Egyébként megpróbáltam egy kernelt fordítani bcm43xx és ndiswrapper nélkül.
Letöltöttem a teljes kernel forrást amit ajánlott a kernelhez, ami fent van (ugyanaz, csak a laptop szöveg nincs benne). Bemásoltam az eredeti kernel config fileját és kiszedtem belőle a két említett modult.Szépen, hiba nélkül lefordult, de make install-al nem rakja be.
Helyette egy hibaüzenetet ad, amit sajnos most pontosan idézni nem tudok, de ahogy utánanéztem, az USB-kezeléssel kapcsolatos modult hiányolja (tehát modult nem talál) - esetleg le tudom írni pontosan, ha azon a rendszeren leszek.Hülyeség volt a laptop kernel konfig-fileját használni alapként? (Gondoltam, annyiban különbözik a nem laptop verziótól, hogy az egyik beállításai laptop-üzemmódra vannak kihegyezve, ill. a csomagkezelőben a teljes forrásnak azt jelölte meg a megjegyzés rovatban.) - a teljes kernelt is csomagkezelőből tettem fel, azonos verziószámmal
Egyszerűen már nem tudok mire gondolni. Nem értem, miért nem panaszkodik, hogy nincs firmware, ha egyszer tényleg nincs???
Ha fel is teszem, véletlenül sem írja, hogy "izé... firmware betöltve", ahogy más logokban láttam. (...vagy nem megfelelő firmware, de valami életjelet adna legalább)Nem ennek kéne megtörténnie, mielőtt végre működni kezd ez a nyavalyás ... ?
Arra gonoltam, hogy egyszerűen szar a b43 modul a kernelen belül.
Mit kéne vele csinálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Okos Otthon / Smart Home
- Metal Gear Solid
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest