Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PWR

aktív tag

hat nekem meggyözödesem, hogy az rpm-es disztroknal gond nelkül csak nehany egyszerübb alkalmazast lehet telepiteni (itt erdemes forrasbol, nem rpm-böl) es különben be kell erni azokkal, amik vannak a telepitö cd-ken. elöfordult mar, hogy leszedtem egy mdk-ra irt rpm-et, függösegek miatt nem ment fel, leszedtem a forrast, az se ment fel, vegül eszembe jutott, hogy hatha fent van a telepitö cd-n, fent volt es onnan persze feltelepült... ha valaki nagyon vagja a temat, akkor biztos jobban elboldogul az ilyen problemakkal, mint en. mar több, mint egy eve van fent MDK nalam es vegülis meg voltam vele elegedve de performance es telepitesi gondok miatt en is masfele kezdtem el nezelödni (Gentoo). Mindettöl függetlenül jo kis diszto annak, akinek nincsenek nagy igenyei, tudtam vele netezni, chattelni, skypeolni, office cuccokat csinalni, cd-t es dvd-t irni meg ilyen hetköznapi dolgok es soha nem hullott szet a rendszer, szoval nem olyan rossz ez, csak van jobb is. szerintem minden rpm-es disztronal elöbb-utobb beleütközik az ember olyan telepitesi nehezsegekbe, amitöl ketsegbeesik :) szoval en szakitok a SuSE, a Redhat es a Mandrake utan az rpm-el. Jo volt de eleg volt :)

Új hozzászólás Aktív témák