Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
hat nekem meggyözödesem, hogy az rpm-es disztroknal gond nelkül csak nehany egyszerübb alkalmazast lehet telepiteni (itt erdemes forrasbol, nem rpm-böl) es különben be kell erni azokkal, amik vannak a telepitö cd-ken. elöfordult mar, hogy leszedtem egy mdk-ra irt rpm-et, függösegek miatt nem ment fel, leszedtem a forrast, az se ment fel, vegül eszembe jutott, hogy hatha fent van a telepitö cd-n, fent volt es onnan persze feltelepült... ha valaki nagyon vagja a temat, akkor biztos jobban elboldogul az ilyen problemakkal, mint en. mar több, mint egy eve van fent MDK nalam es vegülis meg voltam vele elegedve de performance es telepitesi gondok miatt en is masfele kezdtem el nezelödni (Gentoo). Mindettöl függetlenül jo kis diszto annak, akinek nincsenek nagy igenyei, tudtam vele netezni, chattelni, skypeolni, office cuccokat csinalni, cd-t es dvd-t irni meg ilyen hetköznapi dolgok es soha nem hullott szet a rendszer, szoval nem olyan rossz ez, csak van jobb is. szerintem minden rpm-es disztronal elöbb-utobb beleütközik az ember olyan telepitesi nehezsegekbe, amitöl ketsegbeesik
szoval en szakitok a SuSE, a Redhat es a Mandrake utan az rpm-el. Jo volt de eleg volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest