Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyrészt egyetértek veled, így csak néhány dologra reagálnék:
- 384 MB ram van a gépben, szerintem ez elég kell hogy legyen egy oprendszer és egy mp3 lejátszó futtatásához.
- ''design: linuxnál a pont'' ezt úgy értettem hogy szerintem az a szebb.
- sajnos nem nvidia kártya van a gépben
- ''keress drivert, nézz utána, olvass sokat, vegyél másik modemet''... ez a modem éveken keresztül jól szolgált, nagyon ritkán bontott csak le, emellett jó márka is (Diamond rulez, a voodoo1-em is ilyen volt). Nem szívesen cserélném le.
- a tv-t próbáltam a kdetv-vel, meg még kétféle tvtuner-progival, de egyikkel sem oké sajnos.
- Hát röviden ennyi. Az igazság az, hogyha egy kicsivel jobb lenne ez a linux akkor simán lecseréltem volna az xp-t. Talán majd a 11-es mandrake lesz az én emberem
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő