Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mégsincs MAC-hez rendelve...

Éjjel amikor próbálkoztam kétszer is az aktivációval, Internet Explorer 9.0-val másoltam ki a Gmail-emből a regisztrációs adatokat, ránézésre minden okénak tűnt, de lehet hogy szóköz maradhatott benne, mert ránézésre mondom nem láttam különbséget.
Egyébként általában Chrome alól szoktam, most is az alól próbálkoztam. Ráadsául duplán kellett aktiválni, mert normál fiók alól is beaktiválta, tehát nem írt olyasmit, hogy ez a művelet csak rendszergazdaként végezhető el / más termékeknél ez van /. Nem írta de nem váltott át próba időszakról
Rendszergazdaként viszont már igen. Persze kiléptem be léptem, úraindítottam a második aktiválás előtt, de maradt a PRÓba státusza így mentem a második aktiválásra.Windows Vista Home Premium 64-bit Service Pack 2, Malwarebytes Anti-Malware PRO, Microsoft Security Essentials 4.1, Comodo Firewall 5.10
Az MSE-vel remélhetőleg békésebb lesz a viszonya mint a Norton termékekkel, és el is fér kiegészítő védelemként. A szolgáltatásoknál is automatikusra van állítva:
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rendszergazdaként viszont már igen. Persze kiléptem be léptem, úraindítottam a második aktiválás előtt, de maradt a PRÓba státusza így mentem a második aktiválásra.