Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1412) mrszitya válasza #65675776 (#1411) üzenetére


mrszitya
senior tag

Én csak azt tudom, hogy kifejezetten örülök a bevásárlásoknak... Anno a hírhedt "elmútnyócév" idején szinte kizárólag leépítésekről hallhattunk, aztán a most elmúlt nyolcban is maximum "szinten tartásról" beszélhettünk, némi vagy sok jóindulattal - legalábbis a technika tekintetében.

Most végre látni valódi szándékot és hosszabb távú stratégiát, aminek nyilván az is része, hogy itthon is gyártsunk haditechnikát.

Hogy ebből mi sül ki? Majd meglátjuk. Az biztos, hogy jó magyar szokás szerint, minden lépést kritizálnak az emberek (van sapka, nincs sapka). Ha engem kérdeznének, én például keveselném a mennyiségeket a "vasból", míg a másik véglet szerint a NATO megvéd mindentől(?!), mindez pénzkidobás és korrupció.

Az biztos, hogy a fizetéseket nem ártana végre a megfelelő szintre emelni még a következő években, ha embert akarnak hosszú távon a gépekhez. Pláne ha még ezeken felül is lesz majd bevásárlás. Most van rá költségvetés.

A gyártott fegyverek minősége? Nem tudom, erről most valamiért az jutott eszembe, hogy még a kétezres évek közepén az egyik (már külföldi) tulajdonú Vas megyei cégnél, ahol pár hetet eltölthettem, a tengelyvégcsavar, amit gyártottunk (egyébiránt friss száz milliós gyártósoron), a tökéletesre sikerült darabokat Japánba szánták, a jókat Németországba, a maradékot itthonra. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.