Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Nem tudom miért kérdezted akkor hogy mi a különbség ha tudod.
A ctsProfile fail nálad szerintem a nyitott bootloader miatt lesz már csak önmagában, ezt megoldaná a Magisk ha felmenne.. Ha visszaolvasol az elmúlt fél évben "bekeményített" a Google SafetyNet ügyeben. A RootBeer tudna még esetleg többet mondani talán.
A Magisk Manager-re és a patch-elésre az jutott eszembe amit itt írt Trailblazer, hogy neki a 20422-es Magisk-al sikerült úgy feltolnia a Magisk-et hogy ne legyen bootloop a vége, igaz másik készülék de Android 11 (EvoX ROM). Esetleg az abban levő Manager-el patch-eld meg a boot.img-t. Az kb ez a Magisk relaese és ez a Magisk Manager. Ezerint a 8.0.2-vel is megy - de indiai.
..De akkor most jól értem hogy úgy se stabil a készüléked, hogy flash-all.bat-al feltoltál egy sima rendszert minden nélkül de így is megáll a boot logónál és visszatér a bootloader-be? Mert ha ez így van nem vagyok benne biztos hogy ez nem hardver probléma. Még arra tudok esetleg tippelni hogy nem sikerül mount-olnia a rendszerednek a /data-t, azért tér vissza a bootloader-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
crok