- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, sz@rba vagyok nagyon , segítséget kérek. Redmi Note 9 pro a telo. Rootoltam. Lement hiba nélkül, és azt hittem rendben van. MagiskManager-v7.5.1 telepítve, V11.0.3.0.QJZEUXM javított rendszerindító kép Boot.img-re átnevezve, és "fastboot flash boot boot.img" parancsal feltéve a telefonra. Majd újra indítás után a Managert frissítettem volna. És itt a gond -- Wifi nincsen, nem lehet bekapcsolni, ill. azonnnal ki kapcsol ---- teleon bár mit szeretnék csinálni pillanatok alatt kikapcsol, csak újra bekapcsolni lehet. az indítása viszont nagyon sokáig tart mindig 1-1,5 perc is van. / Ez alapján csináltam, és úgy ahogy le van írva : https://c.mi.com/thread-3159766-1-0.html / Crok segits kérlek, lassan szét vet az ideg már, 2 hetes a telo.
Most nézem igaziból nem is kapcsol ki, csak lesötétedik a kijelzője de minimális fényt ad, pár pillanat múlva 2 koppintásra feléled és kéri a jelszót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Független IPhone 14 pro 256 gb
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
crok