Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, sz@rba vagyok nagyon , segítséget kérek. Redmi Note 9 pro a telo. Rootoltam. Lement hiba nélkül, és azt hittem rendben van. MagiskManager-v7.5.1 telepítve, V11.0.3.0.QJZEUXM javított rendszerindító kép Boot.img-re átnevezve, és "fastboot flash boot boot.img" parancsal feltéve a telefonra. Majd újra indítás után a Managert frissítettem volna. És itt a gond -- Wifi nincsen, nem lehet bekapcsolni, ill. azonnnal ki kapcsol ---- teleon bár mit szeretnék csinálni pillanatok alatt kikapcsol, csak újra bekapcsolni lehet. az indítása viszont nagyon sokáig tart mindig 1-1,5 perc is van. / Ez alapján csináltam, és úgy ahogy le van írva : https://c.mi.com/thread-3159766-1-0.html / Crok segits kérlek, lassan szét vet az ideg már, 2 hetes a telo.
Most nézem igaziból nem is kapcsol ki, csak lesötétedik a kijelzője de minimális fényt ad, pár pillanat múlva 2 koppintásra feléled és kéri a jelszót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Autós topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
crok