Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyi51
senior tag
Ez a Shamiko állandóan kikapcsol egy idő után. Ennek így kell lennie? Be van állitva rendessen, és megy is egy darabig, root nincsen
-
kanyi51
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nekem a note 9 pron "csak " nyitott BL volt és már nem engedte a Gpay az éritéses fizetést. BL bezár és megjavult.
-
kanyi51
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Köszönöm !!
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, sz@rba vagyok nagyon , segítséget kérek. Redmi Note 9 pro a telo. Rootoltam. Lement hiba nélkül, és azt hittem rendben van. MagiskManager-v7.5.1 telepítve, V11.0.3.0.QJZEUXM javított rendszerindító kép Boot.img-re átnevezve, és "fastboot flash boot boot.img" parancsal feltéve a telefonra. Majd újra indítás után a Managert frissítettem volna. És itt a gond -- Wifi nincsen, nem lehet bekapcsolni, ill. azonnnal ki kapcsol ---- teleon bár mit szeretnék csinálni pillanatok alatt kikapcsol, csak újra bekapcsolni lehet. az indítása viszont nagyon sokáig tart mindig 1-1,5 perc is van. / Ez alapján csináltam, és úgy ahogy le van írva : https://c.mi.com/thread-3159766-1-0.html / Crok segits kérlek, lassan szét vet az ideg már, 2 hetes a telo.
Most nézem igaziból nem is kapcsol ki, csak lesötétedik a kijelzője de minimális fényt ad, pár pillanat múlva 2 koppintásra feléled és kéri a jelszót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest