- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
T1 vagy T2?
Azért erősen korlátot szabnak a lapjaid is...
Nézz itt körül: [link]
Persze ha vannak lapjaid akkor:
Creatures
3 Eight-and-a-Half-Tails
3 Hand of Honor
3 Isamaru, Hound of Konda
3 Kami of Ancient Law
4 Paladin en-Vec
4 Savannah Lions
Spells
4 Char
4 Lightning Helix
3 Volcanic Hammer
Enchantments
4 Seal of Fire
Artifacts
4 Umezawa's Jitte
Lands
4 Battlefield Forge
1 Eiganjo Castle
3 Mountain
8 Plains
4 Sacred Foundry
1 Shinka, the Bloodsoaked Keep
Sideboard (15 cards)
3 Giant Solifuge
1 Hand of Honor
1 Isamaru, Hound of Konda
4 Ronom Unicorn
3 Blood Moon
3 Pacifism -
Shabranigdo
tag
teferis moat,story circle,meddling mage jók felépítik a védelmet,miközben én a repcsikkel átütök,sootsaying van már a paklimban,millstone nemhiszem hogy szükséges,wrath-ot valahogy soha nem szerettem annyira,mint amennyire jó lap
,academy rector kicsit körülményes,inkább Enlightened Tutor -
Shabranigdo
tag
természetesen nem jött ki(bár nincs a listán,amin azok a lapok szerepelnek,amik a wizards állítása szerint soha nem fognak újranyomni ;) ),1db van csak benne.
van benne 4 counterspell is(az a jó az isochron scepterhez
) daze nincs,2 force spike +1manaleak van,mahamoti szerintem se fontos,nem is igazán lenne 6 szabad manám,inkább capsizera költöm
bár egy air elemental van.
épp most gondolkozom mondjuk,hogy mit lehetne alakítani rajta,mert ritkán jön ki igazán a pakli,lehet kék-fehérre alakítom át -
Shabranigdo
tag
hát az enyimnek se lenne esélye egy fires ellen,de nem is nagyon szoktam 1v1-et játszani.
amúgy a főbb lapok:coastal piracy+kis repcsik pl: Cloud of Faeries,spindrift drake,drake familiar,spiketail hatchling.természetesen counterek,de abból is olcsók vagy ''ingyenesek'' pl rewind,force of will,foil,twarth.visszavetetések,boomerang az ugye alap,de van még snap,ez szintén ''ingyen'' van,ezért jó,meg capsize,ha összejön elég mana.rhystic study főleg több játékos esetén hasznos,de akkor nagyon,soothsaying,hogy a megfelelő lapokat húzd fel és a fő erősség isochron scepter.egy counter vagy boomerang alá,elég hatásos(vagy mindkettővel 1-1
)
ja és még frantic search.szeretem az ilyen földvisszaforgatós lapokat,mert hát kell a mana counterelni
[Szerkesztve] -
Shabranigdo
tag
hát van sok paklim,szeretek változatosan játszani.a legújabb,amit már említettem,egy kék-fekete pakli dobató,csak még hiányzik pár lap,hogy igazán működjön.
van egy zöld horda,vörös horda+sok olcsó lövés(lightning bolt,fireblast,shock,seal of fire,stb..),
vörös-fekete földírtó(20db körüli földírtással
),egy kék laphúzós,counterelős(kis repcsik+coastal piracy az alap),meg van két mókapakli,egy cleric,aminek lényege hogy sérthetetlen lényeim lesznek és azzal végtelenbe is gyógyulhatok(Shaman en-Kor+Daru Spiritualist+starlit sanctum) meg egy gyakori kombódeck.meg még egy replenish pakli,a 2000es világbajnokságról.
a nyomtatással,meg sztem pont ez a baj,hogy olyan paklit raksz össze amilyet akarsz,pedig a magicnek az is a lényege,hogy a rendelkezésedre álló lapokból rakd össze a lehető legjobb paklit meg hát hogy gyűjtsd a kártyákat.versenyre én se járok,csak frissen bontotra szoktam,leginkább pre-release.ott barátibb szokott lenni a hangulat,mint egy komolyabb versenyen és nem számít kinek mennyi pénze van lapokra -
Wolfy_
tag
hat nemtom, valahogy nekunk sosem jutott eszunkbe, hogy nyomtassunk, megis volt csomo jo hangulatu jatek.

meg valahogy en is idegenkedek ettol a dologtol. a hangulata is teljesen mas, egyreszt azert mert eredeti szines-szagos lapok, meg bennevan, hogy ''megdolgoztal'' azert, hogy meglegyenek a lapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Assetto Corsa Rally
- VGA kibeszélő offtopik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Villanyszerelés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

horseshoe crab+hermetic study vagy psionic gift,Freed from the Real vagy Pemmin's Aura+tapre sebző lények pl
)