- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
a vasarnap nekem akar jo is lehet, bar akkor jo lenne legalabb 3-4-en osszejonni,
mondjuk paklit mar vagy ezer eve nem raktam ossze, ugyhogy azzal lehet bajban leszek/lennek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Extended-arcok vagytok úgyis, nem?
Vagy inkább Legacy... Hát, én vasárnap Érden leszek.
-
doc
nagyúr
válasz
Shabranigdo
üzenetére
harom szinu paklival en is kiserletezgettem egy idoben, de nem volt igazan hasznalhato
bar tulajdonkeppen 5 szinu paklim is van, ha azt vesszuk hogy minden szinbol vannak benne lapok, csak nem manabol kerulnek az asztalra

jut eszembe: nincs valakinek "felesleges" Polar Krakenje? kene meg legalabb egy, de inkabb 2
-
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
hat nemtom a proxyzas az nekem valahogy sosem volt szimpi.
inkabb jatszom akkor mar common lapos meccset, minthogy csupa nyomtatott rare-rel lenyen tele az asztal.
de ez nyilvan nem fogja reszemrol akadalyat kepezni valami hetvegi kartyazasnak ha sikerul osszehozni.
-
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
ok

-
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
emeletes meki az az Oktogonon van, emeletes burger king kb. a Vorosmary ternel (bar az nagyjabol tavolsagban a Holdfennyel 1 kategoria). esetleg ha nincs tomeg, akkor a Fovam teri burger is szoba johet (ott regen volt csutortok estenkent szerepjatekos-kartyas osszegyules

-
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
igen, igy jobban megnezve latom mar.

nem baj, a delutan is okesnak nez ki, sot lehet hogy jobb is mint a delelott. -
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
a hetfo delelott egyelore jonak tunik.

regen (anno mikor jatszogattunk) a meki/burger dolog az bejott (mondjuk valamelyik emeletes), de felole a holdfenybe is beulhetunk.
valakinek esetleg van meg kedve csatlakozni? -
Manó8
csendes tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
1500 ,érdeklődök:Wood Elves,heedles One, Sosuke,son of Seshiro ,Orochi Ranger,Auriok Steelshaper
-
Manó8
csendes tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
igazábol csere kéne
-
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Bontottunk egy displayt, meg voltunk prilin meg egy drafton.
Windreaver 1100 körül mozog, az Arbiter is valahol itt....
Prilin hulladés lapokat kaptunk, kb papíranyag árú rare lapokkal.
Voidslime a displayben volt + 2 dupla, de drafton is duplát húztam párom meg Arbitert, szóval mák.
-
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Nem tudom, én bontottam mind a kettőt, venni meg nem lehet, mint ahogy windreavert sem, meg dualokat is csak nehezem.

-
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
És ezért nem tudok szerezni még kettőt.

-
moma
őstag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Nah jól van akkor örülök
.
Meglehet nézni az egész stócot persze! Így látszik az is mellesleg, hogy a másik miket hagyott bent, mennyire kapzsi
Egyébként úgy gyorsabb csinálni, hogy sacc elfelezitek a paklit és akin nincs épp a sor, az amikor a másik megnéz egy stócot már le is rak oda egy lapot a helyére és ha a stóc vissza kerül akkor simán arra rá lehet rakni és így kevésbé felejtődik el, hogy most volt rakva már lap vagy nem 
(egyébként az remélem tiszta, hogy az elején egymás mellett van az asztalon sac 7*1db lap lefelé fordítva, ez a kiindulási. Ha valaki pl az első körben csak a hetedik lapot, viszi el, akkor a második játékosnál, már az első hat helyen két-két lap lesz és a hetediken egy. Ha aztán ő elviszi a harmadikat, akkor így fog kinézni a dolog: 3,3,1,2,2,2,1)
Mellesleg láttam tök jól ment végül a prerelease:
-
moma
őstag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Jó persze igazad van és jó is, hogy ezt hozzá tetted még, nehogy aztán a hozzászólásomból az jöjjön le, hogy túl kell komolykodni. Mindössze azért jegyeztem meg ezt, hogy akik tök először mennek versenyre nehogy meglepődjenek ezen ha belefutnak ilyesmibe és pláne nehogy rossz szájíz maradjon bennük egy ilyen kis nüansz miatt. A bírós dolog is nyilván akkor kell ha még számít a meccs eredménye, nehogy később jöjjünk rá, hogy ha ott rákérdeztünk volna a szabályra nyerhettünk volna(saját tapasztalat
). A nem verseny dolog meg persze pláne teljesen más, ott aztán minden csak megegyezés kérdése 
Jó szórakozást mindenkinek a hétvégén !!! -
moma
őstag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Mondjuk szerintem azért arra kell számítani alapból, hogy nincs visszacsinálás. Ha valaki megengedi az az ő kedvessége. Ez olyan mint amikor a sakkban már mefogtad a bábút, akkor már be kell fejezned a lépést, ez van, nem az ellenfél bunkó ha nem engedi. (Mondjuk régen földeket lehetett vissza tappelni, de nem tom most hogy van.)
És a legfontosabb tanács: ha szabályokban van valami bizonytalanság, esetleg nézeteltérés, bírót kell hívni nyugodtan, majd ő megoldja, azért van ott, hogy segítsen. Itt ez hozzá tartozik a játékhoz, nem számít udvariatlanságnak a másik játékossal szemben sem.
mzprox: igazából ezen kívűl csak egy hasonló bármilyen tetszőleges lapokkal játszhatót ismerek, azt majd hétvégén leírom. -
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Ha jól tudom 5500 Budapestieknek, és 5000 vidékieknek..
-
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Hello,
igen, én meg az oldalbordám, meg ha minden igaz még viszünk 3 embert. Nekem azt mondták telefonon, hogy legyünk ott kilencre mert regisztráció stb. -
Dominator
aktív tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Én úgy tudom, használhatók, értelem szerűen ugyanúgy T2, extended, stb. versenyeken, mint a normál lapok.
-
bullseye
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
na előkerestem a rettegett kék paklim... 160 lap és NEM nyerésre készült, hanem igazi büntető-multipakli
főd
56x Island
2x High Market (lehet 2-t eladtam???)
counter
4x Counterspell
4x Daze
4x Thwart
4x Power sink
4x Rethink
4x Foil
4x Miscalculation
2x Spiketail drake
bump
4x Capsize
4x Seal of removal
4x Waterfront Bouncer
4x Snap
steal
4x Control Magic
4x False Demise
3x Confiscate
3x Dominate
2x Desertion
2x Overtaker
2x Treachery
2x Bribery
húzó
4x Rhystic Study
4x Library of Leng
4x Gush
4x Thieving Magpie
4x Brainstorm
misc
2x Glasses of Urza
4x Stinging Barrier
4x Braidwood cup
asszem a két szelet hagytam elkunyerálni, helyettük beugrott egy Helm of Posession meg egy Steal Enchancement, piha... Szóval a kék szél az télleg sokmanás, de mittomén milyen feltételekkel csak 2 kék, és megnézed valaki pakliját, ozt 7 lapot remove from game... aki ellen az kijött - na az se nyert már onnan
-
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
elvileg hetfo es szerda kivetelevel jok a napok, de lehet hogy jovo hettol megint belekostolok valami diakmeloba. viszont ha ez nem kezdodik keddig, akkor az a nap nekem szoba is johet akar.
amugy tettem fel aktualis laplistat, bar egy ideje asszem nem nagyon frissult.
[link] -
murcis
csendes tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
de azért az opposition, static orb rishadan portos paklit nem...Ezt minddenképp ajánlanám bár eléggé körülményes vele a játék
-
murcis
csendes tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Na ja nekem is van egy crabem hát az egy bexarás az a lap lehozod egy kör és nyertél
bár vigyázni kell nehogy leöljék még egykis counter támogatás sem árt.
A kék fehérhez mit szólsz? -
murcis
csendes tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
morphlingon kívül nem sok értelmes van ilyen célra,de hát az meg kinek van v
Kék-fehérbe
eferis moat,story circle,meddling mage,soothsaying,millstone esetleg academy rector v tutor, wrath of god,swords to plowshares, ilyesmik nézd meg őket meg hát a djinn 
-
bullseye
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
nekem van egy kék multis szívatópaklim asszem valahol. na abban van rhystic study + library, rengeteg counter (egyszer volt egy countercsatánk egy haverral, asszem a hatodikkal nyertem, igaz tök jelentéktelen spellre ment rá...), bouncer, hasonlók, és a kék wind
na ha az kijön...
igaz lény alíg, sebzés semmi, úgyhogy nyerni nem lehet vele, de a kék nem is arra van... -
murcis
csendes tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Nagy májer vagy ha van force of willed kijött vmi új kiadásba?
Counterspell nincs is benne? Daze?Mahamoti? bár az annyira nem fontos.. -
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
De igen, mellé akarom rakni. Van benne niv-mizzet + mindmoil + invoke the firemind, ez meg mint második lehetőség szerepelne benne.

-
murcis
csendes tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Hali érdedklődnék h milyen lapokat tettél a kék húzósba legfőképpen az ujabb kiadásokbol való lapok érdekelnének.Régen nekem is volt ilyen thieving magpie;brainstormos paklim de akkor a firesel szanaszéjjel gyaláztam
A Static orbos Oppositionos paklit ismered sirály, nagyon szar ellene játszani már ha azt h nem tudsz mit csinálni játéknak lehet nevezni -
murcis
csendes tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
+ Hypnotic Scepter; mind twist;dark ritka; van aki racklinget is használ... csak hát egy shock és kész. Kösz a lapajánlót nem rossz...te milyen paklival csapod.
Egyébként meg mi a *arnak vegyek lapot ott a nyomtato olyan paklit rakok össze amilyet akarok versenyre már ugyse járok a haverokkal meg jó hát akkor nyomtassanak ők is Egyébként a firesem nem nyomtatott
Versenyen amugy egy mezei parasztgyerek ugyse tud nyerni a nagymenőknek több pénzük van lapra.Na erről ennyit így játsszatok -
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Azt hiszem, hogy a 18. boostert bontottuk ki, és csak most kezdünk belelendülni... nincs dupla föld, de akadt debtors' knell, ghost council of orzhova, foilos skarrgan firebird, sword of the paruns.. majd holnap megmondom milyen rare lapok jöttek ki. Nagyon jó ez az 1 booster+5*2 föld móka, majd fürdés után kezdjük meg a 10. kört.

(persze az elején ki sem akartuk bontani mindet, de sztem erről már lemondhatunk.
) -
Shabranigdo
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
már nincs szerkesztési lehetőség

csak annyit akartam,hogy kimaradt egy nagyon jó lap a felsorolásból:recoil
most tényleg nincs szerkesztem gomb vagy csak én vagyok vak?(ez szíven ütött)
okok,én vagyok nagyon hülye,miután ezt megírtam már meg is láttam,épphogy nem szúrta ki a szemem
[Szerkesztve] -
b@ndi
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
''tehát ha átveszel egy másik játékostól egy lényt vagy másik lap - pl.: föld- alakul lénnyé azoknak is van summoning sicknesse''
Ez így nem igaz. Minden lény summoning sicknessel érkezik a játékba (kezedből, temetőből,...). Land, artifact, enchantment esetében nincs hatása a summoning sicknesnek(tap-pelhetőek azonnal). Azonban ha ezeket lénnyé alakítod abban a körben amikor játékba hoztad őket, a lényt nem tap-pelheted a summoning sickness miatt. A summoning sickness akkor szűnik meg, ha a lény megél egy untap vagy upkeep fázist.
A fentiek alól a haste kivételt képez, mert érvényteleníti a summoning sickness hatását a lényen.
PL.
- ''A'' játékos lehoz egy lényt a saját körében. A lény még summoning sicknesses.
- ''B'' játékos elveszi a lényt (control magic, dream leash...) a saját körében. A lény még mindíg summoning sicknesses.
- ''A'' játékos leszedi a kontrolláló enchantmentet a saját körében, a lény visszakerül hozzá. A lény még mindíg summoning sicknesses.
- ''B'' játékos csinál valamit. A lény még mindíg summoning sicknesses.
- ''A'' játékos köre elején eltűnik a summoning sickness a lényről. -
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Köszi,
még valami: sok lapon van egy ilyen szöveg, mint ez a példa:
''When Revenant Patriarch comes into play, if {W} was spent to play Revenant Patriarch, target player skips his or her next combat phase. ; Revenant Patriarch can't block.''
Ez egy fekete manába kerül és öt bármilyenbe. Tehát ha az öt bármilyen között volt egy fehér, akkor teljesül az ability? (jelen esetben az, hogy célplayernek kimarad a combat fázisa) -
DanteHix
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
oo, ez a kiegeszito nekem nem remlik...asszem weatherlight volt az utolso kieg,amikor megjelent, akkor hagytuk abba...
de ettol fuggetlenul, lehet,h a tied is eleg regi...ossze kene hozni... -
Beus
csendes tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Köszi.

Hát igen, felháborító dolgokat művel, pl nem hagyja, hogy 30-40 életponttal kezdjek, micsoda dolog, nem?
Mégegy Q: Gruul Turf, Izzel Boilerworks, stb dupla manát adnak, de elforgatva jönnek be és vissza kell venni egy földet. Akkor ezeket első földnek be sem lehet hozni? (hogy ne kelljen visszavenni lapot)
Busmanus/Art: Van olyan lapunk is, ha minden igaz akkor pont Tőled kaptuk.
Hát, még nem vagyok nagy kékmágus, még csak próbálgatjuk, hogy milyen is ez a pakli (kék-piros), de eddig nagyon meggyőző. -
Beus
csendes tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Köszi!

Mégegy ''gondunk'' adódott, mégpedig a Wee Dragonauts lap tulajdonságával, miszerint minden instant vagy sorcery után kap +2/+0-át. A kérdés a replicate-os lapok használatakor merült fel, pl train of tought esetén. Szóval: a Wee Dragonauts minden replicate-olás után kap +2/+0-át vagy csak akkor, ha másik lappal történik az effekt.
Pl.: a train of tought-ot 3* használjuk mivel replicate-os, húzhatok 3 lapot, na ekkor 3/3-as, vagy 7/3-as lesz a Wee Dragonauts?
Jókat kérdezünk,mi?
ui.:
Amúgy ez a piszok egy Verdant Force-ot dobatott ki a temetőmbe.
[Szerkesztve] -
Beus
csendes tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Köszi szépen, te áruló.

csak viccelek ám...
Folytatjuk, most jól elverem majd.
Köszi a segítséget. -
bullseye
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
régen voltak full foilos packok, meg volt amiben több rare volt. valszeg direkt csinálták, remek reklámfogás volt midnenesetre, főleg nekem.
egyszer lefoglaltam egy displayt (asszem prophecyt), hogy majd szépen kivásárlom belőle a tournament pakkokat idővel (tournament... cavinton kéne már...), és az első nyitottban vagy 7 rare volt. na akkor szerettek nagyon a többiek
-
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Ok köszi!

nos akkor az én verzióm: nem magamtól találtam ki, volt bene pár félremagyarázós segítség is. (nemröhög!
)
Tehát:
-bejön, megtörténik az ability
-kijelöl egy lényt (haunt)
-meghal
-ha bennvan, magávalviszi a hauntolt lényt, és teljesül az ability is. ha előbb meghalt a hauntolt lény akkor nem.
Fincsi mi?
-
bullseye
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
na de a theme packban ott a föld... és ezek szerint már csak 2 ritka??? ráadásul mindíg ugyanaz
booster packban asszem 3r van, és mintha 15uc, bár az nem biztos... sokkal jobb szerencsejáték. főleg, ha még most is vannak ''véletlen hibás'' csomagok -
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Köszi!
Mégegy kérdés: Ti játszottatok már biztos úgy, hoyg nem 1v1 volt a meccs. Ennek mik a szabályai? Nem tudom nem kérdezek-e hülyeséget, szóval ha 50 oldal lenne elmagyarázni, akkor bocs.
-
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére

Mégegyet és laállok: [link]
1.: első rész tiszta, mint az előbb, minden lényem amin van valami enchant, kap +1/+1-et.
2.: ''Whenever a creature you control that’s enchanted becomes blocked, it gets +1/+1 until end of turn for each creature blocking it.'' ha a lényedet, amit irányítasz és enchantolt, blokkolják kap minden blokkoló lény után +1/+1-et a kör végéig.
Bármelyik lény amin van valamilyen enchant megkapja ezeket a +1/+1-eket, vagy csak az amelyiken EZ az enchantment van?
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Volt benne mégegy cry of nemtommi, azt feljebb írtam be.
Dominator: nem, ez egyenlőre az össz lapom
-
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Ok köszi! Tehát a két felső lappal ''fizetem meg'' tulajdonképpen azt, hogy visszaadja a kezembe.
-
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Köszi a segítséget!
3. Valamit nem értek: a dredge azt hittem az, hogy ha meghal a creature akor kivehetek két lapot a pakliból, a temetőbe teszem és azokból választok kúzás helyett. Nos akkor miért jönne vissza ez a temetőből? Csak a két pakliból kiszedett lap jöhet, nem?
#145: át kell értékelnem a fekete-fehér pakli ötletét?
[Szerkesztve] -
Shabranigdo
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
és ezzel:[link] a lappal jó kombó

[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Elhintettem a tesómnak, meg anyukámnak, meg a menyasszonyomnak is a dolgot, ez így 3 booster ha minden igaz...
Na jó nem vagyok ám ennyire haszonleső. A necroplasm az nekem is feltűnt, közben rájöttem, hogy mi is az a tulajdonsága, hogy dredge 2. Ez azt jelenti, hogy kettő lapomat a temetőbe tesz, és húzás helyett kivehetem onnan nem? -
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Voltam a boltban, de nem volt náluk guildpact csak réggebbi theme deck,nem is vettem mert péntekre hoznak talán nekem egy fekete-fehéret, és egy zöld-pirosat. Ketten fogunk játszani a párommal, és úgy néztem a lapok alapján ez a kettő az ami jó, a többi lap nem annyira. (egynapos tapasztalat, lol) Azt szeretném kérdezni, hogy nem csináltam-e hülyeséget, ha addig is hoztam egy ravnica nagy boostert.
Gondolok itt arra, hogy a guildpact boosterek inkább a guilpact theme deckeket erősítő lapokat tartalmaznak, a ravnica meg inkább ravnicát... szal, felbontsam azért? 
Siessetek!!
-
DanteHix
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Azert kerdeztem az arat, mert en nagyon regota nem jatszottam, es nem is ismerem a mai lapokat. mivel a kartya erteke fugg az allapotatol, ami szerintem jo, bescannelem, felteszem vhova, es utana alkudozhatunk
A Guardian Beast nem erdekel?
illetve Q.H. rajongok, van egy Grave Robbers-em is, mondjuk az ''csak'' Dark-os. -
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Köszi az infókat, sztem akkor az lesz, hogy feltelepítem du. az online verziót, próbálgatom a stratégiákat, és a számomra legjobban kezelhetőből veszek egy összeállított paklit egy két boosterrel. Sztem még lesz pár kérdésem, majd ha hazaértem jelentkezem.

-
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
osszesen kb 700 lap volt (volt azert benne sok basic land is), es egy 10-est adtam ertuk.
rare az ugy 30-40 kozott volt, ebbol ugy 6-7 volt viszonylag jobb. -
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Köszi!
Végre azon az oldalon találtam helybeli játékosokat is, remélem először segítség, majd pedig erő-összemérés okán is összefutok velük.
-
-conrad-
addikt
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Bocsi, egy szó kimaradt: magyarul.

-
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
azt alairom, hogy a kezdeti kiadasok egyik-masik abraja eleg suta.

asszem nem fogalmaztam pontosan, valahogy a regi lapok uj kiadasbeli kepeivel nem vagyok megbaratkozva. persze ez is biztos szokas kerdese, de nekem 99%-ben regebbiek tetszenek sokkal jobban.
azt amugy ovastam, hogy a Boros-Szikszi paros is illusztralt lapokat az utolso kiadasokban, de meg sajna nem lattam oket.
najah, ha lesz lotto5-osom, akkor beszerzek egy lotuszt!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
legtobbszor egyik haveromnal jatszottunk, o Budafokon lakik (meg a tobbiek is arrafele).
de siman jo jatszani valamilyen mekiben, vagy burger kingben is. (legalabbis reszemrol, tobbieket nem tudom mennyire lehet berangatni
-
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
hali.
ez eddig rendben is lenne. de nem tartom tul valoszinuleg, hogy tomegek ostromoltak volna erte a boltot (kozott akkor szeirntem igen hamar elfogyott volna, es - esetleges uj rendeles utan - azonnal emelkedett volna az ara), amugy meg netrol is lehet rendelni 5 dollar alatt, ami azert par darab utan mindenkeppen megeri. de hat ez van.
-
Dominator
aktív tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Szerintem mindenképpen próbáld ki, mi már hónapok óta játszunk és szerintem összesen kettőt hagytam ki, az elején... akkor még képes voltam azt mondani, hogy ''jó, egyet kihagyok, na és?''
És most megyek pénteken, ott az egész társaság, jókat dumálunk, röhögünk és persze magicezünk 
És még valami... most próbáltam ki a neten a Magic Workstation-t, nagyon állat
A szabályok és a lapok képességei persze nincsenek olyan szinten kidolgozva, mint a hivatalos Magic Online esetében, de hát ezért nem is kell fizetni és a játékosok közötti kommunikáció simán áthidalja ezt az akadályt. Próbáljátok ki Ti is 
-
Dominator
aktív tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Galleon, Újpest. Csak nincs nagy hírverése, de itt [link] megtudhatsz pár dolgot. Csak már kicsit régen volt frissítve az oldal

Amúgy igen, Magic rulz, bár én még egy éve sem játszom. Nekem egy zöld spirit-es, nagyrészt kamigawa blokkból álló paklim van és egy ravnicás zöld-fehér tokenhorda. Ez utóbbi nagyon durva, csak a fekete tömeges minuszolása ellen kellene még kitalálnom valamit
Mert ugye a prot nem jó ellene, mert nem célozza...
És már egyszer voltam első az FNM-en
Van valaki közületek, aki megy a Guildpact prelease-re Hatvanba? -
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
meg sosem gondoltam magamra ugy, mint veszelyeztetett allatfaj resze

azert idovel majd csak idetalal meg par elvetemult ember.
-
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
ugy latom nagy tomeg most sincs errefele.
ugyhogy egy nagy UP-ot a topicnak, hatha igy tobben errevetodnek. ;) -
Shabranigdo
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
és ebből is keresek 4db-ot: Kiki-Jiki, Mirror Breaker
(UP) -
Shabranigdo
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
pár lapot sikerült ma beszerezni,így frissítem az általam keresett lapok listáját:
2 Rush of Knowledge
2 Fertile Ground
2 Harrow
3 Opt
1 Twiddle
3 Dawn's Reflection
4 Spire Golem
4 Quicksilver dagger
ritkák: 4 mind over matter,4 scythe of the wretched,3 triskelion -
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
Bp, 9. kerulet, a Petofi-hidtol delre
-
Wolfy_
tag
válasz
Shabranigdo
üzenetére
up a topicnak, a magic tenyleg igen jo jatek.

most ezerrel vizsgaidoszak van, de ha majd lecseng az orulet, akkor valamikor benne vagyok valami csere/jatek dologban.
addig is, felteszem a laplistamat, akit erdekel nezegesse.
[link]
amugy ha ilyen regebbi lapjai vannak valakinek felesbe, az megvetelre is erdekelne esetleg.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4946, 100% Akksi
- G.Skill Ripjaws DDR4 16GB 3200Mhz ram /Számlával!/
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy inkább Legacy... Hát, én vasárnap Érden leszek.

.
eferis moat,story circle,meddling mage,soothsaying,millstone esetleg academy rector v tutor, wrath of god,swords to plowshares, ilyesmik nézd meg őket meg hát a djinn 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)