Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
de szép hangulatos ez a két kép. szinte megint kedvet kaptam hozzá.
kár h most játszottam vele egy órát, és egy hulladék..
megyek megnézek pár beharangozó videót... nosztalgiázni...
amikor még lehetett bizakodni h jó kis game lesz ez.u.i. olyan mérges vagyok, h mindjárt lewarezolok valamit h ne érezzem teljesen kidobott pénznek...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
No igen de vagyunk páran akik annyira elszoktunk a hatvanas évekbeli tévézéstől, hogy epilepsziás rohamot kapunk a villódzó 30 fps-től, sőt mivel nekem a g-sync is bugos, az is rátesz egy lapáttal. Töltöttem fel videót hogy nálam hogy is működik, és szerintem az elég messze van az élvezhetőtől :s
oneal1: Igen, a fél játékosbázis. "Majd" jön a patch. -
oneal1
senior tag
nekem pár percenként crash-el a game :S
találkozott valaki ilyennel?
-
Speeedfire
félisten
A sok grafika fikázás után leírom én is a véleményem a játékkal kapcsolatban.
Maga a sztori, ahogy elmesélik valami eszméletlenül jó lett. Ahogy bemutatják az egészet, hát...nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezetes lesz. Ha valamit elk*rsz, akkor pedig vakarja a fejét, hogy nem így kellett volna lennie.
Teljes mértékben átjön a mafia feeling a játékkal kapcsolatban. A gyilkolások, a leszámolások, a banda. Egyszóval az egész azt érezteti vele, hogy ez egy kőkemény mafia történet lesz a déli lápvidékről.
A szinkron hangok nagyon el lettek találva. A kis apró háttérsztorik még színesebbé teszik a játékot. Bár olykor zavaró, hogy vezetés közben beszélik meg nehezen megy a vezetéssel együtt.
A zenék nagyon el lettek találva, olykor az akció jeleneteknél is be-bekúszik egy-egy régi klasszikus. A kocsiban viszont keveslem a csatornákat, ha jól rémlik, akkor 3-4 csatorna van.
A kis easter egg-ek is jók. Pl playboy magazin gyűjtés, amit aztán a menüben meg is tudod nézni. Végig lapozod a címlaplány fotóit és a cikket.
A fegyverek jók, mindegyik máshogy viselkedik. A golyók lefelé húznak (van gravitáció). A közelharci kiütések is elég változatosak.
Pl az egyik résznél a stégen lévő fickót leütöttem egy puskával, aki beleesett a vízbe, erre egy aligátor szétszedte.
Ha kanyarodunk a kocsival, akkor forgatja a kormányt és arra is néz.
Nálam a játékmenet telitalálat lett, kaptam amit elvártam.
A grafikával szerintem nincs külünösebb gond szerintem. Lehet sírni, ríni, hogy nem megy 120 fps-el a játék, de teljesen felesleges. Vannak kisebb laggok a játékban, pl amikor kanyarodsz valahova. De ezek eltörpülnek, ha az egészet nézzük. Márpedig az egészet nézzük.
A minőség szerintem korrekt, nem mondom, hogy csúnya, de azt se hogy szép. Hozza, amit kell. Nem lett 2016-os, de simán hozza azt, amit az elmúlt években láttunk.
Én egy RX 470-essel, I5-4440 és 16GB rammal játszok vele közepes beállításokkal. A fények és a tükröződés kifejezetten szép lett. Max grafikán valamivel szebb és részletesebb.Véleményem saját.

-
mettek
addikt
válasz
üzenetére
Vissza lehet nézni a 21-es kommentem! Asszem mondhatom hogy megmondtam előre és jól láttam:
"gyerekek! én óva intenék mindenkit az előrendeléstől! nem kevés játékkal és pofára eséssel a hátam mögött én úgy látom a gameplayekből hogy ez a játék se lett igazán kidolgozva. A grafika mosott, sok az alacsony felbontású textúra, a vezetés vicc, a fegyverek viselkedése szintén, a fedezék rendszer animációja iszonyat mű, olyan mint egy odaragasztott játékbaba. A fanoknak lehet tetszik majd de sokan csalódni fognak. Egy watch dogs szerű dologra számítok ahol 2szer annyit ígértek mint ami lett.
Várjatok értékeléseket." -
törölt tag
-
VincentVG
senior tag
1 óra játék után a véleményem:
Ez így ebben a formában ezzel a grafikával / 30 as lockkal egy NAGYON-NAGYON ROSSZ VICC.
Nem vártam egy új GTA5-öt - értem én hogy erőforrások, egyebek - de mondjuk azután, + DIVISION + SW Battlefront grafika után ez valami elképesztően hulladék és játszhatatlan számomra.
Várom a patch-et de eddig óriás csalódás.
Update után újra nekifutok.
-
szallasi007
őstag
Jó ég tényleg botrány a grafika, egyenlőre még nem zavar a 30 fps. Billentyűzet kiosztás sincs és csak gamepad van azon se látni melyik gomb mire való vagy én vagyok béna?
Van olyan akinél használja a cput vagy a gput rendesen a game? -
.LnB
titán
Azért az is árulkodó, hogy a kiadó nem fizette ki a Denuvo-t a játékhoz. Látták ők előre, hogy itt gond lesz.
-
keIdor
titán
Egyébként a GTA IV PC portra emlékeztet a játék. Ugyanúgy low fps van itt is, fakó színek, sok sok blur... (homályos effektekre gondolok)
Meg gyenge árnyék. -
sagem
addikt
Megjött a TheVR bemutatója is a végleges játékról -> [link]
-
Most komoly ,hogy 1nap alatt fel is tortek a mafia3 at ?! lol de benak ezek a csehek

-
-
Fitzgerald
veterán
Tehát a játék csúnya, 720p-ről van felskálázva PC-n, 30 FPS-re van lockolva, crashel, alig van valami látványt érintő beállítás.
A sztori viszont sokak szerint jó. Milyenek a mellékküldetések?
Assassin's Creed/Far Cry/The Godfather/Watch Dogs féle dögunalmas, statikus, színtelen-szagtalan copy/paste szarság az egész? -
törölt tag
Mire kijön az FPS patch addigra a lock lesz a legkisebb gond ahogy elnézem a fórumokat

Más: Mafia 3 – PC Low vs. High Graphics Comparison
kb. semmi különbség nincs, szerintem PC-re kitolták 1:1-ben a konzol buildet.
-
Laraxior
titán
Akkor úgy látom, hogy ezt még nem érdemes megvenni...
Kicsit korai beleugrani
-
.LnB
titán
"UPDATE [10/6 / 6PM PT]: We currently have a patch running here at the studio that includes 30, 60, and unlimited frames-per-second options in the video menu, among other improvements for the PC version of Mafia III. We’re verifying the patch now to ensure everything is working as expected. If everything goes well, we expect the update to go live this weekend. We will be keeping the PC community up-to-date on the status of the patch throughout the weekend and thank you for all the feedback!" -* hivatalos honlapon van kint.
-
-
sheep
addikt
Remélem azért a grafikai hibákat kijavítják mihamarabb.
Ha a sztori / játékmenet rendben van akkor még van remény...
Aki már játszik vele, vezetésnél van vmi belső nézet szerű kameraállás vagy csak a tps?
Fizika milyen? -
törölt tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ezt néztem én is, van ahol még a 30-at sem tudja tartani, de ennek mondjuk a lockhoz is köze lehet.
A textúra minőségre viszont nincs bocsánat és ez nem engine tudás/grafika hanem igényesség kérdése...
-
voodoo98
addikt
Olvasom a kommenteket és nagyon szomorú vagyok. Ennek a sorozatnak nem kis múltja van, erre szinte mindenki azt irja, hogy szar. Tehát valszeg az is!
1. 30 fps lock eleve agyrém és ok, hogy jön egy patch, de ennek oka is van ám, hogy egy AAA cim 2016-ban csak 30 fps-t tud. Ennek az oka a szarul optimalizáltság. Tehát 60 fps nem lesz meg egy GTX1080-on sem valszeg. Láttam videót, ahol gyereknek 65% loadja volt, tehát nem 50 vagy alatt, hogy meglegyen a stabil 60. 1440p-n! Persze 80-100 lenne az idealis vagy meg tobb (144hz).
2. az új nv drivert nyilván fel kell rakni
3. hogy a grafika bluros, azt esteleg lumasharpen beállitassal lehet eszközölni (sweetfx-szel mondjuk). Valaki próbálta már?
4. Az hogy a grafika szar, az kiborito egy ilyen cimnél. GTA5 szint azért elvárható lett volna.
kb. este 7 után tudom kipróbálni. Egyelőre örülök, hogy lemondtam a preordert!
-
SpongyaBob
veterán
A játék hangulata jó, sőt tetszik. Viszont a 390 gyakorlatilag maxon teker, full beállítások mellett fix 30 fps-el. Ez az jelenti, hogy a 1080 kb. - talán - elég lesz a fix 60-ra FHD-n, viszont vélményem szerint látványilag ezt semmi sem indokolja.
Mikor feloldják ezt a lock-ot, na akkor lesz még anyázás..
(#162) Pontosan..
-
cyberkind
félisten
válasz
he7edik.
üzenetére
Elvileg valami 720p-ről skálázna a játék de teljesen mindegy, viszont így is vannak részek ahol nagyon szép illetve azért nem ocsmány ez mint sokan írják de elfért volna egy nagyobb textúracsomag a játékhoz.
(#163) Rubbi
Ahogy mondod, ezért szar ez mert ha jön a patch akkor meg kiderül, hogy a kiadott gépigény szart se ér. -
he7edik.
addikt
A grafika milyen pl. a GTAV-höz képest?
-
TXT
őstag
Hat lesz mit javitani ezen az tuti...
-
törölt tag
A tükröket kerüljétek: [link]

-
keIdor
titán
Játszottam vele egy órát, szerintem vannak bajok, azok sem kicsik. Ha nem InstantGaming-en vettem volna 32€-ért, akkor most menne Steam-en a refund.
Az a baj ez a 30fps lassabb, mint ami konzolon van, Xbox One-on a Forza Horizon 3 30fps lock is inkább a PC 40fps lockra hasonlít. Erre Abu írt magyarázatot, hogy miért van. Itt is ez a helyzet.
Controllerrel játszható, de nem jó élmény, nem az igazi...Grafika: elmegy, árnyékok viszont marha rosszak szerintem. Nem lenne ezzel baj, csak tényleg nem azért vesz az ember ilyen GPU-t hogy így nézzen ki, meg ennyivel menjen. PS4-re kellett volna megvennem, csak ott ugye kétszer ennyibe kerül, Mafia 2 meg úgy fel volt darabolva, hogy ezért féltem volna kiadni 60€-t, biztos nem érne annyit.
Maga a játék: nem tűnik rossznak, de nem is lesz egy GOTY jelölt nálam. Most a patchig én pihentetem, nem az igazi ez a "queue: 4-5" féle 30fps.
-
sqpp
őstag
Az első mod, ha valakit érdekel

-
törölt tag
De ciki ezen kár beszélni, nem régen jelent meg hanem ma, 2016-ban - ilyen gépigénnyel és áron. A játékok 99%-a vagy unlockolva vagy 60 FPS-től nagyobbra lockolva jelenik, a maradék pedig azt kapja amit megérdemel.
A story módnak pedig semmi köze a framelockhoz, 30 FPS a 60 Hz vagy nagyobb frissítésű kijelzőkön igenis _indokolatlanul_ rontja a játékélményt (irritál, zavaró hatása van) függetlenül attól, hogy MP vagy SP játékról van szó.Ahogy pl. egy borderless windowed mód is alapnak számít ma, ebben persze az sincs - igénytelen port, ennyi, ettől még a játék lehet jó, de az nem mentség arra, hogy technikailag egy tákolmány a konzolos buildből annak minden hátulütőivel.
-
cyberkind
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Rockstar meg a 2K tulajdona, úgyhogy ugyan mindegy.

-
Maxtreme
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Vagy legalább írják rá (ami mostanában úgy is annyira divatos) hogy early acces...
Aztán akkor mindenki el tudja dönteni hogy megéri e e neki a jelenlegi állapotában. -
cyberkind
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
A Forza csak nagyjából jó, eddig benne van 100+ órám de lenne mit javítani ezen, szomorú, hogy ennyire rövid.
(#142) .LnB
Nem lett volna nehéz átjárni egy-két programozónak. -
Speeedfire
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
A Forza videók és cikkek alapján nagyon jónak tűnik, egyelőre azt nem akartam még megvenni. Majd csak később tudok vele játszani. A GOW teljes végigjátszás videókkal együtt nincs 7 óra se.
Lehet, hogy nem a 2K választotta a motort, hanem a Hangar13. Ezekbe mi nem látunk bele.
Amúgy a gta motor nem a rockstar tulajdona?
-
VincentVG
senior tag
válasz
üzenetére
hát kíváncsian várom a folytatást.. az előjelek nem túl jók..
nekem eddig ez az első AAA cím aminél belefutok ilyesmibe, úgy látszik eddig szerencsém volt, vagy csak keveset game-ingelek..

sqpp
"Nem online játék. Nem kötelező. Régen is megvolt mindenki. Ennyi, pont."
persze h régen is megvolt mindenki. mi pédául 1988ban a haverokkal órákig tudtunk játszani a számológépes karóránkkal.
csak közben eltelt 30 év. változtak az igények. -
cyberkind
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Quantum Break mögött is ők álltak azt jó nagy kakkanatot adtak, a Forza se hibátlan, a GoW meg NV-s cím PC-re, így van egy tippem arra, és azért se pár órácska lesz.

A 2K-t meg nem értem, ott van házon belül a Gta motorja de csak azért se azt használja. -
keIdor
titán
Ez nem maga a masina hibája, hanem a kiadóké, fejlesztőké. A Gears of War 4-et meg úgy látszik szépen meg tudták csinálni, ahogy pl. a GTA V is egy remek port volt, csak hogy még mondjak példát.
Itt csak az akarat, pénz hiányzott, ismét.
Szerk.: A játék egyébként nem lett rossz. -
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Biztos lesz ebben valami. Ezt tutira veszem. Csak akkor miért oldják fel? Ha valóban így lesz amit leírtál, az még durvább téma lesz mint ez a mostani. Akkor már kiadhatták volna unlockolva. Akkor csak egyszer kapnak érte. De gondolom most próbálnak megoldást találni rá.
-
.LnB
titán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Nem véletlen nem kerültek ki hamarabb azok a sajtó példányok akkor. De én mint pc-s már fel se húzom magam egy ilyen porton. Egyszerűen ignorálom a játékot. Csak olvasgatom a történéseket.
-
VincentVG
senior tag
Azért ez a téma mert nem jött ki release re és ez óriás ciki 2016 ban. pont. ennyi.
FPS témával leálltam, C-64 el kezdtem nekem nem kell bemutatni hány fps-el is lehet szórakozni/játszani/időt tölteni, de azért lehessen már mérgelődni, véleményt mondani ha valami mérhetetlenül anakronisztikus.
Persze ízlések igények és pofonok, tényleg leálltam fps ügyben, jó játékot mindenkinek.
-
Lézerparaszt
őstag
No megcsináltam belőle a videót. Az első quest első része látható benne, nem hiszem hogy nagy spoiler lenne, de aki ennyit sem szeretne az kerülje el. A felvételt capture kártyával csináltam, így semmi olyan akadás vagy képhiba nincs benne ami egyébként ne lenne jellemző a játékra. Az ég borzasztó szarul néz ki. Nem szoktam csúnyán beszélni de a rossz nem a megfelelő kifejezés. Az összes textúra a játékban homályos, arcokat már pár méterről sem látni. A 30 fps miatti durva screen tearing csak felvételkor jelentkezett, bár G-sync van, lehet ezért nem láttam annyira élőben. A V-sync ki és bekapcsolása sem segített, szerintem semmit nem csinál. Ezen kívül hangot sem sikerült felvenni, bár más játéknál működik. Nem értem hogy

Na ő lenne az.
Ez a játék annyi sebből vérzik, hogy most semmiképpen nem érdemes megvenni, csak felhúzza magát az ember. Én is refundot kérek rá, és mikor kész lesz, hátha már lesz rá akció is. Akkor majd megveszem, de ennek így semmi értelme sajnos :s -
sqpp
őstag
válasz
VincentVG
üzenetére
Öhh.. hányszor téma még ez a 30 FPS? Kicsit unalmas már, hogy mindig mindenki ezt írja, holott már rég van hír, hogy lesz 60 FPS de még 120 is... (Unlimited igazából)
Az meg hogy mennyit ölsz bele a gépedbe, nem igazán téma. Mellesleg egy két ember nem igazán tudja, hogy miről szól a Mafia. Van aki azon fennakadt, hogy nem olyan mint a GTA V... Talán mert ez nem GTA?!
-
VincentVG
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Azért maradjunk annyiban h van akinek a grafika (is) fontos. Főleg aki belerak mondjuk 5x annyi pénzt a gépébe mint egy PS4 vagy xbox, az nem lelock-olt konzol szinten szeretne játszani. Talán ez logikus.

-
sqpp
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Remek ember vagy és teljesen igazad is van

Nagyon fog tetszeni egyébként, a zenék rohadtul el vannak találva a részeknél. Vito meg annyira feelinges

-
Speeedfire
félisten
Látom megoszlanak a vélemények. Itt is megy a fanyalgás, hogy 30fps, meg grafika.

Open world-nél sosem a grafika volt a leglényegesebb, bár szerintem semmi kivetni való nincs benne. Még xbox alatt is szépen néz ki a gameplay-ek alapján. A 30 fps meg majd javítva lesz, bár ez se egy egetverő dolog. A nagyobb fps inkább online fps-hez kell, mintsem hasonló játékokhoz.Alig várom már, hogy vége legyen a melónak és én is játsszak vele.

Pizza+sör, aztán kifulladásig. -
.LnB
titán
Szörnyű mennyit szívunk mi a konzolok miatt. Nem elég, hogy a jelenlegi kozol generáció már önmagában egy nagy kupac..... De még mi Pc-sek is ez miatt szívunk..
Ott a Forza Horizon 3 is. Többe került a VGA-m mint az a szaros Xbox One, de még is 30fps lock-kal kell játszanom, mert igaz, hogy megy 60fps-sel ultrán, de olyanokat droppol random az fps, hogy a fejem belefájdul.. 
-
VincentVG
senior tag
köszi. nekem küzdelmes volt belőni a 144Hz et is, mondjuk teljesen más felállás, nálam a monitorok iracingre, és 3db. szval 5760x1080. (és csak 980ti, de az kb u.a. ha jól tudom)
és én is úgy vagyok h utána minden más durva visszalépés látványban,
gondolom h a gsync 180 még királyabb..u.i. csak h topic is legyen. nem is tudom h belekezdek e 30al..
csak most 3 nap erre lett betervezve..éljenek a First World Problem-ek
-
pamdavid
csendes tag
Sziasztok
Steam-en start után nem történik semmi. Van valami hír erről, vagy megoldás? -
VincentVG
senior tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
köszi az infot. én 980Ti vel támadok,
TPS-t full HD Tv-n kanapéról... úgyhogy nekem elég lesz a 60-is, csak legyen.. -
VincentVG
senior tag
válasz
VincentVG
üzenetére
közben megtaláltam:
UPDATE [10/6 / 6PM PT]: We currently have a patch running here at the studio that includes 30, 60, and unlimited frames-per-second options in the video menu, among other improvements for the PC version of Mafia III. We’re verifying the patch now to ensure everything is working as expected. If everything goes well, we expect the update to go live this weekend. We will be keeping the PC community up-to-date on the status of the patch throughout the weekend and thank you for all the feedback!
hát jó. asszem még egy fejezet a "hogyan ne release" game nagykönyvbe..

-
daveoff
veterán
válasz
üzenetére
Jah, ez így van sajnos. De a játék tényleg jó, a grafikával még ki is tudok békülni, a játékélmény fontosabb, csak az fps lockot oldják fel.
Ahogy ezt leírtam kifagyott a játék....

(#110) .LnB: Igen, sajnos a grafika rendkívül gyenge, videókból nekem se jött ez át, most kellett szembesülnöm vele....
-
törölt tag
Hétvégén jön a patch, kíváncsi leszek betartják e.
Egy biztos ez egy újabb PC port ami egy "compile to PC" kattintással készült el.Állítólag amúgy valamilyen felskálázást is használ, ezért olyan homályos

-
sqpp
őstag
Szerintem kurva jó, na sziasztok húztak is vissza

-
daveoff
veterán
Hát srácok igazatok volt az előrendeléssel kapcsolatban. Ilyen retek konzolportot, mint ez a játék, nem mostanában adtak ki PC-re. Maga a játék nem lenne rossz, de ezzel az 30fps lockkal szörnyű, a grafika meg kb 5 éves szint.
-
daveoff
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Kicsomagol, steam előtöltésnél mindig ez van.
-
Viper26
nagyúr
Én ma megyek érte, hatra otthon leszek aztán kiderül mit alkottak.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
De most komolyan, ez mi? A játék le van töltve, gondoltam még meló előtt ránézek, erre valamit még szüttyög indítás kb. több mint egy óra múlva.. Hát, ilyet is látok

-
cyberkind
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én szándékoltan billentyűvel tolom a 30fps miatt és nincs delay, az már más kérdés, hogy 10-ből én vagyok az az egy akinek tökmindegy mennyi az fps ha az normálisan megcsinálva mint a konzolos exkluzívoknál amik csak 30-at tudnak, viszont így fogalmam sincs, hogy kontrollerrel mi mit csinál.

-
Fitzgerald
veterán
Hétvégére ígérik a peccset fix 60 fps meg unlocked framerate opciókkal. Tényleg nem lett volna jobb még egy hetet csúsztatni inkább?
Ezeknél a nagy játék kiadóknál ezek szerint csupa degenerált dolgozik.
Hogy a rákba nem volt teljesen egyértelmű mindenki számára, hogy 10-ből 9 PC-s játékos azonnal ki fog borulni egy ilyen húzás láttán? Ezek vagy a saját maguk ellenségei, vagy tényleg csak szarnak a PC-re (de akkor egyáltalán minek készítik el PC-re is a játékot).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Beyerdynamic Dt 1770 Pro 250 ohm fejhallgató eladó
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Legalábbis én ezt érzem, nézd meg Te is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

persze h régen is megvolt mindenki. mi pédául 1988ban a haverokkal órákig tudtunk játszani a számológépes karóránkkal.