Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
válasz
HurkaLES
üzenetére
Ezt a játékot a neve adta csak el, míg az első a maga korában a legjobb volt a második már hagyott kívánni valót maga után de az is jóra sikerült ez már csak a nevében volt az amit vártunk. De azt a 3ezret azért megéri a sztori mód egyszer kijátszjató kategória. Van róla magyar teszt [Pl. itt] egyébként azt érdemes elolvasni ha a vételen gondolkodsz.
-
HurkaLES
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Hamar le tudtatok beszélni róla.
De mi az oka egyébként? Az hogy nincs optimalizálva. Vagy alapból a játék sem ütött nagyot? -
HurkaLES
tag
Játékról vélemények? Megéri megvenni? Félek hogy a Maffia 2-t nem tudja túlszárnyalni. Persze ahogy nézegettem a játékot szép meg minden. De a játékélmény a lényeg... Maffia 2-t vagy 5x végig játszottam,de még mai napig élvezem. Erre is kíváncsi vagyok.
-
trufa12
addikt
Egy 0 ez a game,
mondjuk én cdkeyen vettem 10kba a kulcsot, szóval mind1. De annyit sem ért.. -
xrace77
tag
-
kikikirly
senior tag
Ugyanez a konfig ,nálam HDD-n(72000rpm) van és semmi akadás,fix 60FPS FullHD
-
apollo12
veterán
heló olcsón sikerült megszerezni a gémet
, kérdésem gtx 970 el milyen beállításon használjátok, és milyen grafikai javító cuccot érdemes rárakni ? -
trufa12
addikt
Mind ezt akartam le írni amiket írtál ...
de így nem kell meg tennem, szóval még mindig nincs semmi mod ? amivel lehetne csinosítani ?Mert óborzalom, bug még mindig, meg a graf tényleg gyalázatos, a max payne 3-komolyabban néz ki, minden túlzás nélkül mondható

Nah meg ott vannak goló nyomok igazán
Mondjuk nálam 980-ti-al ami bőven meg van húzva már már az 1080 alap szintjére, fps- problémám nincs FHD-ban
-
Rasiel
senior tag
válasz
kikikirly
üzenetére
A második, de főleg az első részt kedvelőknek nem csodálom, hogy csalódás a játék. Közel sem vagyok Mafia-rajongó, ez abból is sejthető, hogy számomra az első rész teljes egészében kimaradt, holott akkoriban már aktívan játszottam PC-s, konzolos játékokkal. A másodikat viszont kipróbáltam anno és a hibái ellenére megtetszett a játék, ugyan nem vittem végig, de sok időt töltöttem vele. A harmadik résszel kapcsolatban pedig úgy gondolom, hogy sokaknál a játék külleme, illetve optimalizálatlansága csapta ki a biztosítékot, hozzáteszem valamilyen szinten joggal. Tehát, aki savazza a játékot, elsősorban ennek tudom be, illetve a nagy várakozás, hype utáni csalódottságnak. Ha eltekintünk ettől, akkor, amit kaptunk a készítőktől, szerintem az elviselhető kategóriában mozog valahol, hiszen vannak pozitívumai, erősségei, elég csak a hangokat (azon belül is a zenéket), történetet megemlíteni. Persze a fentebb említett dolgok, a különféle bugok, gyenge mesterséges intelligencia, stb. mind-mind szépen lehúzzák a játékot. Összességében véve én a Mafia 2-öt jobban szerettem, jobban bele tudtam magam élni az akkori korba, mikor elővettem pár órára.
(#1171) sixpak: SSD ezen nagy valószínűséggel ezen nem fog segíteni. Én 1 TB-os HDD-n játszok vele.

-
kikikirly
senior tag
Nekem is.Gigabyte G1 1070, 4790K 4,6ghz, 16gb ram. FullHD nem esik 60FPS alá.(legalább is nem érzékelem,normál esetben nem használok FPS-mérőt).
Nekem 5 kilót megért, igaz nem követtem a híreket csak gameplayt néztem , arra számitottam amit láttam is, szóval nem volt min csalódnom.
Azt hiszem a No Man Sky-al együtt ez a játék is újabb indok hogy miért ne rendeljünk elő,és ne higgyük el amit a fejlesztők mondanak nagyobb előrendelés végett. -
blu79
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Akármennyiért veszed ez a játék egy hatalmas csalódás.... sajna. Akkor nem lett volna akkora csalódás ha megjelenés előtt nem fényezik ennyire ... hogy Mafia3 így meg úgy... Gta vetélytárs lesz stb... na ... akkor talán nem lett volna akkora csalódás... dehát akkor nem kapkodott volna a nép az előrendeléssel..... meg stb...
-
szallasi007
őstag
Ha ez megnyugtat i7-en sem jobb a helyzett, de legalább előrendelve vettem

Nem lenne ez egyébként olyan rossz, mert vannak részek ahol szép, meg a sztori is jónak indul de aztán sajnos meg kellett magamat erőszakolnom hogy végignyomjam. Pedig megjelenéskor a védőtárbort erősítettem. Talán a mostani 10-15 euró körüli ára lett volna az ideális megjelenéskor, akkor annyira nem lett volna számomra csalódás.........
-
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Több mint 2 hónap telt el....ez jobb már nem lesz.
VincentVG: GTX1070+4690K+16 giga rammal probálkozok, de kevés neki....vicc.
-
VincentVG
senior tag
Elég komoly gépen (toltam volna), ugyanez a véleményem.
Eddig a legnagyobb csalódás nálam is.(és belenyúltam rendesen, mert a Watch Dogs 2 sem hozza azt a szintet amit elvárnék 2016ban,
úgyhogy... majd red dead redemption 2 lesz az amit legközelebb gondolkodás nélkül megveszek..) -
Több mint 2 hónap telt el a megjelenés óta, elérkezettnek láttam az időt, hogy kipróbáljam....ez a grafika egy gyalázatos foshalmaz, komolyan legszívesebben sírva fakadnék, amikor meglátom.
Hogy a francba engedheti ezt meg magának bármelyik cég, hogy egy ilyen hulladék, gusztustalan, szánalmas kinézetű valamit kiadjon 2016 végén???
Persze az első értékeléseket olvastam, de bíztam benn, hogy bő 2 hónap elég a helyrepofozásához, hasonlóan az Arkham Knight-hoz...hát nagyon nem.
Mióta az első trailerben meghallottam a House of the Rising Sun-t, azóta vártam a megjelenést, a 60-as évek zenéi, Louisiana, muscle cars, ezek a gyengéim, nagyon sokat vártam a játéktól.
A hangulat amúgy adja azt, amit vártam, de a borzalmas 10 évvel előtti grafika hazavágja az egészet....illetve még azt is meg lehetne szokni, de azt, hogy teljesen váratlanul leesik az fps 20ra, meg megáll a kép 2 mp.-re, azt már nehezen tolerálom.
Értem én, hogy nem 1 milliós géppel tolom, de eddig egy játekkal sem volt ilyen problémám.
Na mindegy, azért végigtolom, ha tudom.Szerk.: nálam a játék, minden.idők legnagyobb csalódása, a trailerek alapján a legnagyobb átbaszás a végleges verzió + minden idők legfosabb grafikája....asszem ennyi.
-
kikikirly
senior tag
válasz
VincentVG
üzenetére
Sweet FX-et ajánlgatják mindenhol.De nem szükséges semmit lekapni, egyáltalán nem csúnya játék.Grafika dimamikus részén lenne mit javítani(autókón nincs lövedéknyom,bele eresztesz egy tárat és semmi látható nyoma nincs,csúnya az ablak betörés,falba, bármilyen felületbe lősz bele ugyanolyan igénytelen effektje van mint az ablak betörésnek,viszont ez TPS játék,nem sokat lövöd a környezetet így nem olyan zavaró,játék többi része rendbe van).Nem rossz játék ez, csak Mafia 2 után magas volt a léc,ezért a sok negatív kritika.
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok, eddig pihentettem a game-t a megjelenési sokk után lehet h nekifutok.
PC - mi a legtutibb/nemszétfagyó mod most amit érdemes lekapni hozzá, h valahogy ki is nézzen?
-
kikikirly
senior tag
válasz
üzenetére
Itt kell beaktiválni(csinálj hozzá Asus accountot):
https://www.asus.com/event/2016/rog/mafia3/
Többek között megkérdezi az e-mail címedet,és arra küldi a kulcsot.Ne adj meg freemailt, előfordul hogy elvesznek levelek,én is így jártam,nem érkezett meg a cd kulcs.Korábban nem tapasztaltam ilyet ,de fórumtársak felvilágosítottak hogy Freemaillel el szoktak veszni velelek,nekem ez volt az első alkalom,persze hogy ilyen dolognál kellett megtörténnie...
-
törölt tag
Sziasztok. Egy Asus alaplap vásárlásaként lett egy Mafia 3 game key-em. Az érdekelne, hogy a programhoz miként jutok hozzá? Ez steam-en használható vajon? Vagy máshonnét kell letöltenem?
-
Golyo30
csendes tag
Ismét újra telepítettem a Mafia3-at, de semmi. Az asztalról vagy a steam-ből indítva nem csinál semmit.
Ha a saját mappájából indítom, akkor kiírja, hogy ay api-ms-win-crt-runtime-I1-1-0.dll hiányzik a számítógépről. Ezt honnan tudom letölteni? Találtam egyet, de az nem volt jó.
Elvileg a vc_redistx64 kellene neki nem? Azonban ezt a steamről a játék common mappájából telepítve sem megy, és a netről sem tudok ilyet telepíteni, mert valamiért nem hajlandó befejezni a telepítést, csak "áll" a telepítés és nem csinál semmit.
Valaki tud megoldást?
Köszi -
Golyo30
csendes tag
És 8 Gb Ram
-
Golyo30
csendes tag
válasz
szallasi007
üzenetére
A steam ellenőrzést lefuttattam, többször is és semmi hibát nem észlel. A gépem:
MSI B150M-Mortar, i5 6500 1151, Gigabyte Rx 470 4 Gb, stb. -
kikikirly
senior tag
válasz
Golyo30
üzenetére
Szia nekem van egy sejtésem,ugyanis velem is előfordult már ilyen több játéknál is:
Steam-nél fontos hogy végig ékezetek nélküli mappába tedd a játékokat.Nálam:
H:\steam jatekokRégen játékok/Steam játékok néven volt és a Hitman Absolution,Supreme Commander sem indult el.Hitman nem írt ki semmilyen hibát csak egyszerűen nem volt hajlandó elindulni(akárcsak nálad).Supreme Commander-nél pedig konzol szerűség ugrott fel ahol az elérési útvonal ékezetes betűit cirill betűkkel jelenítette meg,ekkor merült fel bennem hogy ez lehet a probléma.
Ami érdekes hogy az Origin(és azt hiszem az U-play is)nem is enged ékezetes mappát létrehozni,Steam viszont enged és néhány játék nem hajlandó elindulni.Mióta nem használok ékezetes betűket egyszer sem fordult elő ilyen. -
Golyo30
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Sikerült hozzá jutnom egy Mafia III steam kulcshoz. A játékot a steam letölti, majd telepíti. Azonban telepítés és az indítás után egy ablak ugrik föl, ahol a főhős látható, 3 gombbal, majd az indítás gombra nyomva SEMMI SEM történik, csak eltűnik ez az ablak. A játék nem indul el. Semmi hiba üzenet, a steam ellenőrzés hibát nem talált.
A rendszerem win7 64bit, kb. 2 hetes, a gépemmel együtt. Mi lehet a baj?
A választ előre is köszönöm.
Üdv.: Tibi. -
Đusty
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Ezek szerin simán. Volt 2 kerülete valahogy de utána csak a másik kettőnek adtam míg ő felállt az asztaltól és elrohant nyílván jónéhány kemény szó közepette. Aztán jött is a küldetés, hogy nyírjam ki hát megtettem :-). Már csak ketten kell osztoszkodniuk a kerületeken.
-
kikikirly
senior tag
Játékon belül hol lehet megvenni a Judge, Jury and Executioner Weapon Pack DLC fegyvereit?
Illetve úgy tudom a Family Kick-Back Packhez is vannak fegyverek de abból se láttam semmit.
DLC lista szerint mindkettő fel van telepítve.17 órám van a játékba,szerintem már kellett volna találkoznom velük... -
emre33
addikt
Sziasztok!
Asus routeremhez kaptam egy mafia 3 kupon kódot.
Ezzel mi a további teendőm? hol tudom aktiválni és letölteni a játékot?
Kössz
-
kikikirly
senior tag
válasz
deathbird69
üzenetére
Én 5000-ért szereztem be annyit megér.
Vannak hiányosságai de a lövöldözés látványos és jó a harcrendszer szóval el el lehet vele lenni,ha nem csodát vár az ember.Mafia 1-2 miatt nagyok voltak az elvárások,ezért kap negatív kritikát sok helyről.Ha csak önmagába nézem 4 pontot adnék neki az ötből. -
kikikirly
senior tag
Megnéztem a ruhákat,egyik sem az igazi.Katonai ruhák közül a trikó és az izompoló, mintha test építő lenne(Oké nagy darab csávó de ez a széles ,,lapos" hát,elég érdekesen néz ki). Vietnámi felszerelést nyílván csak érdekességként rakták be.Öltönyök:Egyik se áll jól Clintonnak,olyan mintha kicsi lenne rá(ugyanúgy feszül rajta mint az izompóló) .Harmadik(Special)csak a biztonsági őrös ruha áll jól(bankrablásból),de valahogy az se adja hogy abba öljem a gengsztereket.Eddigi ruházat az amit testszik.Negatív hogy a ruhák jó része olyan amit átvezető animcáióba vagy küldestésbe benne van,túl sok új ruhát nem csináltak.Öltöny egyébként jó lenne ha normálisan állna Clayen,de látszik hogy ugyanúgy feszül rajta mint a többi ruha,látszik ugyanazt a ,,effektet" tették rá,izompólónál nem baj,de öltönynél elég furának hat.
-
Már töltöm én is.
Patch info alapján nem sokat kell várni.
6gigás frissítésbe nem fért bele graf javítás. -
morfondőr
addikt
-
McSico
senior tag
These updates include:
UI Improvements
Improved car reflections
Improved streaming issues
Performance optimization
Fixed audio issues
Fixed some cases of savegame corruption
Fixed various issues for Cassandra’s Contraband missions
And moreMintha több lenne az fps, de amúgy semmi extra.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Akkor tegyük félre a frissítést mert mint írtam nélküle is vannak bajok. Elkezd "szaggatni" az egér, eltűnik ez-az, stb...
Lefagy és csak gondolkodik, stb...
A Win7-nél nincs ilyen. De ezt neked nem kell mondani aki szereti a Win7-et mai napig.

Na én befejeztem mert ez nem az a topik.

-
-
McSico
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Amióta megjelent a win10 végleges (tehát nem Insider Prewiev) változata azóta win10 et használok. Ez a gép adott neki, hideget, meleget egy memóriahibából adódóan. Olyan win-el még nem találkoztam ami hónapokon át napi legalább 5-10 kék halált túlélt volna.
Lehet mondani, hogy így szar, meg úgy szar, de nálam bizonyított.A frissítést tényleg ki lehet kapcsolni mindenféle trükközés, meg harmadik féltől származó program nélkül. Akit az zavar és amiatt nem vált, akkor nem kell parázni. Simán ki lehet kapcsolni azt is.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Semmi baj nincsen a 10-zel, több mint egy éve használom már. Az meg nem kifogás, hogy azért mert... kikapcsolhatatlan a frissítés..

-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Gratulálok!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Win7-et használok én is és miért?
Win8.1-et szerettem de pár játék nem ment ott mert nem támogatta. win10 alatt ment, de az a rendszer mindig összeszakadt ha jött valami frissítés, de ha nem akkor is egy idő után.
És szerintem nem én vagyok az egyetlen aki emiatt használ Win7-et.
-
-
törölt tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Vág az eszed mint a borotvapamacs.

Már említettem amint használható állapotba kerül a tízes nyilván használni fogjuk, de egy béta előtti állapotú op.rendszer nem megfelelő azok számára akik internetezésen és néhány játék futtatásán kívül másra is akarják használni szerkezetüket.
De félre ne értsd semmi probléma sincs azzal, hogy neked az is megfelel
-
-
-
laccerot
tag
Helló mindenki. Most telepítettem újra a windowst win 7 64 bit és felraktam a steamet meg a mafia 3 at legújabb nvidia driver direct x visual c++ és nem indul a játék le ellenőriztem a file ok hibátlanok. Nem értem mi kell még. Valaki tudna valami megoldást a problémámra? A legjobb hogy win telepítés előtt ment a játék szépen.
-
kikikirly
senior tag
Eddig nem fordult elő ilyen.Köszönöm a tanácsot, megfogadom.
-
kikikirly
senior tag
Sziasztok ismerősöm vásárolt Aqua Computerbe Asus GTX 1060 Strix kártyát amihez jár mafia 3 Cd kulcs.A számla mellé kapott kódot be is aktiváltuk az Asus honlapján és a végén a következőt írta ki:
A beváltás kész!
Keresd a leveleid között a Mafia III játékkulcsot.Ez tegnap este 9-kor volt,de a beírt e-mail címre azóta se érkezett meg a kulcs(Spam között is megnéztük).Mennyi idő míg kiküldik?Ma felhívtuk Aquat,ott azt mondták hívjuk őfelségét Asus Magyarországot,de ők sem illetékesek,és azt sem tudják hogy mennyi idő míg megérkezik a kulcs,nem tudta megmondani a telefonos ügyfélszolgálatos hogy ez teljesen normális vagy pedig rég meg kellett volna érkeznie.Azt mondta küldjek nekik e-mailt a dologról és ők továbbírják az illetékesekhez,ennyit tudnak tenni.Elég rámenős voltam,de ha egyszer nem tud mit csinálni, mégse veszek össze vele,szóval megköszöntem a segítő szándékot és ennyi.E-mailt írok ki tudja mikor válaszolnak,tán CD kulcs sem marad addigra...Ha tudtok bármit evvel kapcsolatban,minden segítséget,tanácsot köszönettel fogadunk.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mi az oka egyébként? Az hogy nincs optimalizálva. Vagy alapból a játék sem ütött nagyot?
Januárban újra jövök!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)