Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Jött már elő másnál olyan, hogy egy rendőrautó hátrafele haladt, mintha tök normális lenne?

-
sunny84
senior tag
válasz
presbazsi
üzenetére
Sok hiba előjött a napokban embereknél.. amúgy ehhez semmi köze hogy ati vagy NVIDIA
a kari..pszichiater : lehet más jelegű a gond.. valami egyéb szoftveres.. ( frissítsd a chipset drivert , dx - edet ) , vagy ami még szóba jöhet ezt konkrétan ma csinálta 1 haver.. kivette a mentést a játékból letörölte a gamét.. újra felrakta és a mentést vissza rakta bele..
és lám a hiba eltűnt.. furcsa dolgok ezek
. de néha ilyen marhaság is segíthet
-
-
$p@rr0w
őstag
Végigjátszottam a Jimmys Vendettat is, nem tudni mikor jön újabb DLC?
-
Johnny Cage
addikt
az az érdekes, hogy a 2009-es GDS-en demózott anyagban még benne vannak a mellékküldetések (1:22-nél tessék figyelni). 2:17-nél, Joseppe-nél pedig még ott figyel a választható kézifegyver: [link]
-
presbazsi
tag
válasz
pszichiater
üzenetére
Szintén eredeti, de még nem találkoztam a problémával. Mondjuk én ATi-t használok...passz
Látom tuningra nincs is szükség
Valószínű, hogy bug. -
presbazsi
tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Még jobban elszomorítasz. A kivágott részek dlc-ként való értékesítésére, vagy egy összecsapott, szintén rövid Mafia 3 alapjaira gondolok, rókabőr gyanánt.
-
pszichiater
senior tag
Gondoltam hogy nem fogtok tolongani, hogy nekem is, nekem is...ez a gond.
258.96 van fent. A játék eredeti. Tuningot én játékok alatt nem alkalmazok. Default-ban is elég kell hogy legyen...Én valami bug félére tippeltem volna -
sunny84
senior tag
válasz
pszichiater
üzenetére
ha olyan jellegű a gondod . akkor az segít ha friss drivert raksz fel,, ha tuning is van a dologban vissza veszed a gyári órajelekre a karit..

1 ismimnél voltak ilyen fekete csíkok.. és eredeti játéka volt.. nála ez segített ...
( neki húzatva is volt a kari meg nem a legfrissebb driver volt fent )

-
válasz
pszichiater
üzenetére
Itt meg nem hallottam ilyen esetrol.

-
Johnny Cage
addikt
válasz
agemate
üzenetére
és az ebben az egészben a tragikus, hogy egy ambiciózus prodzsektről beszélünk, amelyik végül nem azért nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mert tehetségtelen vagy nem elég tehetséges fejlesztők kezébe került, hanem mert olyan emberek bírálták felül a döntéseiket, akik a 2K részéről fel voltak hatalmazva rá, hogy egy profitorientált szemléletet szem előtt tartva a fejlesztés kreatív folyamatába is belenyúlhassanak.
ezért lépett le Daniel Vávra, az első játék egyik kulcsfigurája, helyébe pedig a két 2K-s fazon lépett (Grace Denby és Jack Scalici producerek), akiknek lényegében megköszönhetjük, hogy egy fél játékot kaptunk teljes áron.
-
agemate
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Én is nagy Mafia rajongó vagyok. Még a mai napig hetente egyszer tuti játszom vele egy órát, de ezzel nem fogok ennyit, mert végigtoltam egyszer, most másodszorra játszom, DLC-ket nem veszem meg, de még le se lopom a netről, annyira kiábrándító ez a helyzet.. Kész..
Nem tudok manuálisan váltani, nincs kuplung, nem ismeri fel a kormányt, nem tudok kilőni a kocsiból, kicsi a kliméter-óra, na mindegy.
De legalább lenyűgöző a grafika és a hangulat is csodás!
6ezret megért volna, nade 13-at.. -
Johnny Cage
addikt
válasz
agemate
üzenetére
én most már kb. órák óta a 2K fórumait bújom és elképesztően szomorú, ami ezzel a játékkal történt...
a 2K hivatalos fórumán is megy a lázongás ezerrel
emlékeztek rá, amikor Joe bemutat Bruskinak a roncstelepen és azt mondja, hogy "Vito, this is going to be your FIRST MISSION" és utána az egész játék során azt mondogatják, hogy "sorry vito, there is no mission for you"... kutya legyek, ha nem ezek lettek volna a mellékküldetések... hova lettek?
egy rakás dolog nem stimmel, a sztori inkoherens, túl sok az elvarratlan szál. miért van minden sarkon telefonfülke, ha összesen 1x használod a játék során? miért van minden sarkon újságos stand, ha soha semmire nem használható? miért vannak a játékban kidolgozott kézifegyverek (boxer, baseball ütő stb.) ha le vannak tiltva? miért van annyi kihasználatlan, de teljesen kidolgozott terület a térképen? ... ecetera, ecetera...
úgy megvágták ezt a játékot, mint a szart.
és Jimmy nem más, mint Vito, átkopírozott fejjel: [link] - még a bőrszín sem egyezik...
elképesztő, amit a 2K művelt a Mafia-val... szimplán elképesztő. annak örülnék, ha ez a játék soha nem jelent volna meg... ezt az első rész rajongójaként mondom.
-
pszichiater
senior tag
Nálam van egy kis probléma. Fekete csík tíz másodpercenként felvillan vízszintesen szinte... Másnál is? Vagy megint egyéni szoc.problémám lesz?

-
agemate
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Nagyon jóó! Bár ettől még nem lesznek sajnos ingyenesek a DLC-kt, viszont hátha modderek nekiállnak egy-két kimaradt jelenetnek! Persze átvezető nélkül..

-
Johnny Cage
addikt
újabb remek poénvideó a mafia 2 kiheréléséről - ezúttal Don Salieri mondja meg nekünk a tutit, az első részből: [link]
-
Johnny Cage
addikt
...és 0:54-nél befigyel a baseball ütő: [link]
hogy lehet ezt kivágni egy gengszterjátékból?
-
presbazsi
tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére

Megkockáztatom még 5-7 hasonló küldetés az alap gémbe és év játéka...
-
Johnny Cage
addikt
kivágott küldetés: [link]
anyám, mennyi mindent kiszedtek ebből a programból...
-
agemate
addikt
Kormányt sikerült már valakinek beüzemelnie? Kaptam egy linket, hogy hogy kell, de nem bolgogulok..

-
sunny84
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
ez kemény..
mekkora ganék ezek.. ezért simán adtam volna a pénzem de amit kaptam a boltban azon szétb@sz az ideg.. 
100 küldi kivágása ..ez már több a pofátlanságnál..

ezek szerint ez lesz a divat vagy mi ? és később csurgatják vissza apránként pénzért a dolgokat
...köszönjük ezt az infot..

-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Felso: mafia2/3rd
Also: mafia2/edit/APEX
Ice!? Nyomassad csak!

-
Üdvözlet mindenkinek!
Tud valaki arról valamit, hogy mit fog tartalmazni a következő DLC? Ha igaz szeptember 21-én jelenik meg. Lehet valahol olvasni róla valamit? -
Ice!?
őstag
nálatok is volt olyan h egymás után két küldetésen csak 70 $ -t kaptok jimmy's vendetta cuccosban?
ill ez csak esőben játszódik? mert nálam egy ideje csak az van.
amúgy olyasmi van h végtelen pénz v vmi hasonló, nem?

-
Johnny Cage
addikt
most nézem az eladási adatokat, 2 hét alatt az összes platformra együttesen kb. 650 ezer példány fogyott el, ami önmagában nem rossz, bár a GTA IV milliós példányszámához sehol sincs és már a 2. héten jelentős visszaesés tapasztalható (átlagosan 40-50%-al kevesebb fogyott az előző héthez képest)...
majd a DLC-ékből megszedik magukat. vagy nem
-
válasz
szeksziboj
üzenetére
szekszi vagy Te boj..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szeksziboj
tag
széplelkű jimmi vok

GTA-ba legalább volt virágcsokor is nem csak géppityu
-
boogie84
veterán
Próbáltam olyan képet készíteni ahol még sértetlen a kocsi, naná h a garázs előtt

Azért nem azt az autót válaszotttam amit te, mert nem tűnt annyira stabilnak.. Lehet kirpóbálom majd azt is. Csak elfogyott a zsé. Jópár kocsit le kell adnom a zúzdában h legyen egy kis lóvém..

-
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Gondolom mar sok volt neki. Ha kiadjak egyben a jatekot, szvsz hatalmasat durrantottak volna megint, kar erte nagyon.
agemate Nem is csodalkozom a donteseden, lehuzas az egesz.

CoolBoy323 Melyik mappat nem talalod? Demo vagy teljes jatek? Steames vagy nem?
-
agemate
addikt
Nevetséges, felháborító! A játék 13 ezer forintba került, kaptam érte egy baromi rövid játékmenetet és még a freeride-ot is moddal tudom csak előhívni és még a 30 akárhány megás DLC-kért is képesek pénzt kérni.. A GTA IV DLC-je is pénzbe került, nade két tök független játékmenetet kaptunk érte, ráadásul mindkettő kielégítően hosszú!

-
agemate
addikt
Az miért van, hogy a játék általában 40-60 fps-sel megy, de néha leugrik 22-25-re, olyan helyeken, ahol nem is történik semmi, pl vezetés közben

-
Balogh18
csendes tag
Köszi a segiteséget!Hát mit ne mondjak elég rövid kis játék az elsö részhez képest.De a grafikája és a hangulata amit a játék nyujt szerintem jó
-
Vazallus
tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Hát ez engem is rohadtul érdekelne mit keres ott egy magyar élelmiszeripari cég

-
sakto
őstag
erre valaki?
#2431 -
Pityu89
senior tag
Uraim, megcsináltam:

-
válasz
adriankoooo
üzenetére
Lehet a kovetkezo dlc-ben epp ezt kell majd kideriteni....

-
Balogh18
csendes tag
Sziasztok!
Mafia2játékban mit jelent hogy Earn 'dollár jel' 55000 for Bruno.És most mit kellene csinálni? -
adriankoooo
senior tag
Aba élelmiszeripari és kereskedelmi RT. a creditsben http://drp.ly/1HHOaf+ Feltűnik még Plaszkó János neve is, Abaújszántói lakos. Az előbbi cég szintén. Mi folyik Abaújszántón?

-
-
CptMisi
őstag
Helló!
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy a Jimmy's Vendetta nem tölt be? Csak forog a Loading jel, változik a szöveg, de semmi....Pár helyen olvastam már róla, de gondoltam megkérdezem itt, hátha tudtok segíteni.
Üdv! -
sakto
őstag
Hali
A vendetta cimü dlc-nél miért kell egy küldit töbször megcsinálni?
Vagy is ha már egyszer megvolt akkor miért nem tünik el a térképrol? -
Johnny Cage
addikt
érdekesség: az első Mafia írója és vezető dizájnere kb. 1 évvel a fejlesztés befejezte előtt kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva lelépett. [link]
-
agemate
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Nem csak, nálam eredeti gémnél is előjött a probléma, egy reinstall megoldotta!
-
Sziszka_88
tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Igen pontosan ,valamikor annyira, hogy már a képet is alig látom

-
Johnny Cage
addikt
válasz
Sziszka_88
üzenetére
szerintem amiről te beszélsz, az a tört verzió bug-ja, az első 2 chapter-ben folyamatosan esik az életerő.
-
keIdor
titán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Röviden: csak a főszereplő ruhájának lobogását számolja a gép.
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Van rá rendes magyarázat, de most nem keresgélem lehet itt a topikba is leírta abu.
-
Szerintem nem rossz ez a dlc ellehet vele szórakozni átvezető videók nekem nem hiányoznak legalább nem kell skippelni őket.
Cloth könyvtár törlése meg tényleg jó így megy high apex mellett.
-
boogie84
veterán
Elakadtam:
Hol van Rob boltja, v milyen autókat kell vinnem Brusky-nak, amikor 27500dodót kell összegyűjtenem??

Mod: megvan. Bruskynak viszek párat... köszi.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Sziszka_88
üzenetére
tört verzió bug-ja
-
Sonja
nagyúr
Ez lehet bizonyos rossz fajta dologtól is.

-
válasz
Sziszka_88
üzenetére
Hali!
Valoszinuleg le vagy amortizalva, ezert halsz meg olyan hamar. Menjel be valami kajaldaba es egyel/igyal, attol felmegy maxra.
Gondolom az a kuldetes, mikor bemaszol az udvarba es lonek rad mint allat. Na ott nekem is jol lement, haznald a fedezeket bal ctrl gomb, igen nagy segitseg. 
-
Sziszka_88
tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan buggal ,hogy villog a kép és kevés a HP az első küldik között... a leg elején nem volt most egy kocsit kell elrabolnom de egy kissebb koccanástól már annyi

Valaki találkozott ilyennel? -
Vazallus
tag
” Mialatt a Mafia 2 Vito történetét meséli el, addig mi a Dlc-kel, olyan történeteket és embereket szeretnénk bemutatni, amik teljesen különböznek, Vitotól. Tehát a jövőre nézve a Dlc-k azoknak a történetét fogja elmesélni , akiké eddig nem szerepelt a történetben és nem köthető Vitohoz.”
Ha igaz amit Elizabeth mondott akkor Vito történtetéről ennyi.
-
Sonja
nagyúr
-
adriankoooo
senior tag
-
Johnny Cage
addikt
válasz
adriankoooo
üzenetére
nézd meg, hogy ő hogy csinálta. 1:45-től
-
Đusty
addikt
válasz
adriankoooo
üzenetére
Én berohantam egyenesen hátra az emelet alá, menetközben előjön egy azt egyből lelőni majd mégegy van ott.
Utána a lépcsőről fognak lejönni 2x2-en akiket messziről le lehet lőni, a felső muksót le lehet lőni alulról ovatósan ha kibujsz. Majd át szembe ekkor még ketten vannak fenn aki dobál meg mégegy de így már megoldható volt persze ha nem piros életerővel indulsz neki eleve a küldetésnek.Spoiler:
(az irodában a pénzt ne hagyd az asztalon) -
adriankoooo
senior tag
Sracok adjatok valamilyen tippet, hogy mikent tudnam befejezni a 14. chaptert, mert megorulok.
Kikotoi lovoldozes mar csukott szemmel is megy, aztan be kell menni az epuletbe ott viszont fel perc alatt meghalok. Dobaljak ram a molotov koktelt, kozben a tuzbol elotornek 2-en es mar le is szedtek, ha veletlenul sikerul megolnom oket akkor is folyamatosan jonnek ram meg dobaljak ezeket az idiota molotov koktelokat. Legalabb 20x elkezdtem, most mar egy kicsit unom
. Mediumon jatszom. 
-
Sonja
nagyúr
Ma nekiültem a DLC-nek és 4 óra 3 perc alatt játszottam ki. Rettenetesen unalmas volt.

-
agemate
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Köszi, de még mindig nem sikerült belőni, nem baj, szenvedek vele még egy kicsit..
-
agemate
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Az egésszel az a probléma, hogy mindenzt 13 rongyért.. Az első is asszem kb ennyi volt, nade még a mai napig játszom vele, mert annyira megofogott a hangulata, a város és a szimuláció!
Ezt a játékot még nyúzom pár napig, aztán eladom, jó esetben bukom rajta 2-3k-t..Kormányos dologra nincs valami ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- ASUS RTX 2060 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. de néha ilyen marhaság is segíthet
Látom tuningra nincs is szükség
Valószínű, hogy bug.

D
mekkora ganék ezek.. ezért simán adtam volna a pénzem de amit kaptam a boltban azon szétb@sz az ideg.. 
...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)