Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haypro
senior tag
válasz
FZsolt15
üzenetére
Már csak a zenéért megéri kipróbálni, baromi hangulatos...
Először járhatok a játékban, erre megszólal: ,, Oh, the weather outside is frightful, But the fire is so delightful, And since we've no place to go, LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW.
Már ilyenkor mondtam hogy rossz nem lehet.
Hóesés+New York+ 50's music: Kell ennél több??
-
FZsolt15
aktív tag
Üdv!
Ehhez a játékhoz vannak módok? -
dsys
csendes tag
Na akkor pár érdekesség:
http://www.youtube.com/watch?v=5DE7mci-Soc&list=UU0tznMrReaDD45edPDS8R9Qhttp://www.youtube.com/watch?v=V7mMKi_OuDY&list=UU0tznMrReaDD45edPDS8R9Q&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=LQs8Mzb2ox0&list=UU0tznMrReaDD45edPDS8R9Q&index=28
meg persze a srác csatornáján az összes.
hihetetlen mit kivágtak a játékból. mondjuk a dolgok nagy része akár csak ötlet szinten visszaköszön a gta4ben.
ez az a játék lehetett volna amit még évekig játszunk akár online is, a történet(eredeti) kijátszása után.
oldalakat tudnék gépelni arról, hogy tényszerűen mi nem került bele, valamint, hogy nagyon kevés munkával később mit adhattak volna még hozzá...
de olyan szinten gyors volt a vágás, hogy egyszer megnyitottam az egyik filet, és textben Derek adott olyan melót amiért pár száz dollárt fizetett, és ilyenek tömkelegével vannak.
remélem a 3 kárpótolni fog mindenkit.D
-
dsys
csendes tag
Hali. Nem tudom láttátok-e már, de van olyan, h mafia 2 recollection. Egy srác próbálja kivakarni a kivágott dolgokat a mafia2-ből. Pl, kézifegyverek, cigizés stb. Egybe van kötve a free ride-al. Youtubeon rákeresve érdekes videókra lehet találni. Szerintetek érdemes feltenni? Vagy valaki foglalkozott mér vele?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
megvan.
steam, jobbklikk mafia 2, tulajdonsagok, nyelv. vmiert francianak hozta le. sokaknak volt problema a forum szerint.
-
Pityu89
senior tag
válasz
BusinessBoy1
üzenetére
Rossz a crack
-
Mr.Csizmás
titán
mitol lett francia? es hogy tudom visszaallitani angolra??

-
BusinessBoy1
csendes tag
Üdv! Mafia 2-ben ha fekete fehér a kép akkor ugye nincs életem, de elmentem kajálni és miután megkajáltam jó lett a kép de 1 percre rá megint rossz :S miért van ez?
-
benjoe1
aktív tag
Nos, én most vettem elő a játékot, korábban egyszer elkezdtem, de nem volt megfelelő vga-m, azóta meg feledésbe merült, pedig az első része számomra egy etalon.
Ez a második rész grafikailag nagyon ott van, még így évek távlatából is, sok helyen magával ragadó volt a látvány (pl. éjszaka) főleg a Empire Bay HQ Textures használatával. Viszont a történet olyan hiányosnak mutatkozott, a játékmenet pedig ellaposodott, sokat kellett autókázni, amivel nem is lett volna gond, ha nem egy fél perces jelenetért kellett volna mindezt megtenni. A karakterfelépítés is lehetett volna jobb, de úgy gondolom hogy ha nem vágják ki a fél játékot, akkor lett volna egyben minden (karakterfelépítés, történet, széleskörű, izgalmas feladatok...), és ezt nagyon sajnálom.
Talán a 3. rész mindent visz majd.
A DLC-khez nincs is kedvem... van értelme valamelyiket végigvinni? -
mikrosuttii
aktív tag
Gamepaly tőlem:
-
macy
addikt
válasz
Trabcsi
üzenetére
Ezzel próbáld meg Mafia 2 magyarítás. Ha esetleg nem menne, lentebb az oldalon van pár hozzászólás.
-
Trabcsi
csendes tag
Sziasztok!
Nagy rajongója vagyok a Mafiának már az 1 óta, és nemrég lett olyan gépem hogy a 2-t is kipróbálhassam.
Ma megláttam a Tescoban "Premium Games" kiadásban (volt így jó pár játék) 4990 Ft-ért, és mivel ez jutányos ár érte a Steamhez képest, megvettem.
Itthon jött a hidegzuhany, cseh, lengyel és orosz nyelven lehet feltelepíteni..... (a dobozán kimondottan rajta is van hogy language: english , na hát az nincs benne)
Tudja valaki hogy lehetne legalább angollá tenni? (ja, nemhogy a felirat nem angol, hanem még le is szinkronizálták...)
Ez egy olyan játék amit nem letölteni akartam (az első rész iránti máig tartó rajongásom miatt), de lehet hogy le kéne szednem egyet és abból valahogy átmásolgatni a nyelvi fileokat? Attól még a játék eredeti marad...
Szóval vigyázzatok ezzel a kiadással. (Amúgy egy poszter méretű Empire Bay térkép van még hozzá extraként)
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
Hatha tud erre valami megoldást valaki!Természetes jogiszta Stemes változatt!
-
Migul
csendes tag
nem rossz jól néz ki
remélem jó lesz és nem sokára jön a mafia 3 -
Cooper911
senior tag
Jimmy's vendetta utlso kuldinel valami tipp?
Igen sokan vannak es lonek rendesen sokszor egybol fejbe. Mondjuk mediumon toltam eddig. -
MPowerPH
félisten
Mitől lehet az, hogy a letöltött dlc pack nem megy az eredeti Mafia 2-vel? A poén, hogy anno, mikor leszedtem és feltettem, még jó volt. Most nem fogadja el.

-
aclandiae
senior tag
norbi0604 & Mr X: azt csináltam, hogy bementem autóval és egyből a lépcső előtti ládáknál balra fékeztem. Így akik fentről lejönnek, nem tudnak egyből nekem futni. Kénytelenek megkerülni az oszlopot. Az autóból jobbra kiugrottam a láda és a 2 hordó mellé, és mindig mentem arrébb kicsit oda-vissza ahogy szálltak a koktélok. 3x jöttek a lépcsőn, őket még lefelé jövetben leszedtem. Közben a lent lévőket is sikerült lelőni. Utána már csak Steve & Derek kapott fent az emeleten.
Utólag rájöttem hogy a lépcsőről lefelé futókat (az irodából is jönnek ki) kell a lehető leghamarabb elintézni.
-
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Elakadtam: Derek & Steve az ellenségek, a kikötőben vagyok, amikor kiderül Vito apjának haláláról néhány dolog. Az első körben érkezőket egyesével leszedem, de bent mindig meghalok. A radar szerint 4-en vannak, ebből kettő "normál" ellenség, kettő pedig nehezebben haló. Hiába bújok el, rám gyújtanak 1-1 koktélt, ha felfutok a lépcsőn, akkor meg leszednek. Mi itt a taktika? Youtube videón egyszerűnek tűnik...
-
törölt tag
válasz
norbi0604
üzenetére
Konkrétan nem tudom mire gondolsz az "EZT" alatt, de az egész története:
- Jimmy's vendetta kiegészítő
- Bankrablás utáni meneküléskor egy tejes autót sikerült csak találni
- bementem vele rendszámot cserélni
- aztán rájöttem hogy tuningolni és festeni is lehet
- kimentem a parkba, kinyitottam a motorház tetőt és pózoltam
- szkrínshát készítése....
-
Norbi14
senior tag
Az miért lehet amikor belépek a játékbe van olyan 40fps-em picit késöbb meg már 20-30? Ugyanazon körülmények között. Ha pl lerakom tálcára és fél perc múlva vissza lépek akkor megint jó lesz egy kis ideig.
-
mil320
csendes tag
Az Eddigi gondjaim megoldodtak,de most meg az a baj hogy amikor lövök egyszer csak elteszi a fegyvert,utána megint előveszem és lövök mondjuk 2-öt és elrakja,nemtudom miért csinálja ezt,ha valaki tudja pls egy választ írjon.
-
BMWFan
senior tag
-
mil320
csendes tag
Hali,Nekem lenne egy olyan próblémám hogy az elejétől mikor Joe vitt engem a sörözőbe,onnatól fekete-fehér lett az egész játék,és a hang is tompított lett.Nem tudom mi lehet a gond mert már a beállításoknál is mindent állítgadtam,de ígyse meg úgse jó.Ha tudnátok ebbe segíteni,várom a válaszokat.Előre is köszi.
-
artiny
őstag
Valki tud valmi infot arrol,hogy nem e csinált valki MAFIA II car modot modern autokkal mint pl a GTA IV hez?
-
albert8
veterán
Ez pedig benne van a Betrayal of Jimmy DLC-ben, máshol nem elérhető.

-
-
po1son
addikt
Steamen most le van árazva a Maffia 2 és a dlcék.
Kérdésem, hogy mely dlcket érdemes megvenni, amiben van vmi használható tartalom is?
-
BMWFan
senior tag
Ha valakit érdekel, most féláron 9.99 €.
-
fleto92
csendes tag
Megvan a Mafia 2. Játék közben, ( a videóknál nem ) fekete fehér minden, meg elmosódik a kép és ehez hasonló dolgok. Grafikát már mindenhogy állitottam de ugyanolyan az összes beállitás fajtánál.Ez miért lehet? MIt tegyek hogy szines legyen?
-
lehella
senior tag
válasz
albert8
üzenetére
Sziasztok! Létezik valamilyen patch a Mafia2-höz? Az a bajom hogy egy komolyabb, több résztvevős lövöldözős jelenet esetén az fps leesik 10 körüli értékre, de egy ALT+TAB vagy képernyő felbontás állítás után megint jó egy ideig minden (30-40fps). AMD FX6100 + HD6850 a konfigom. Ha órákig mászkálok, vagy egyszerűbb küldetéseket csinálok akkor nincs ilyen gond.
-
albert8
veterán
Valakinek megvan am az Explorer achievement?
Amikor 1000 mérföldet kellene menni.... -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, amire remélem tudtok megoldást. Játszani akartam a Mafia II-vel, de sajnos elég sok bajom van vele. A gépem hardverigénye megfelel a játéknak. Nvidia videokarim van, win 7 64bit-es oprendszerem. A játékot felrakom, elindítom, elindul a játék és pár másodperc után kilép, hogy az exe leállt. Van amikor kb 2 másodperc után, van amikor 10 másodperc után. Egyszer sikerült játszanom kb két órát, de akkor el kellett mennem otthonról és kiléptem. Azóta sajnos fél percet sem tudok. Felraktam a neten talált patch-eket, de egyik sem segített.
Feltettem a keresztapa kettőt, azzal is ugyanez a helyzet.
Nem tudom, hogy driver gondja lehet, vagy a 64 bitet nem szereti. Aki esetleg tud megoldást a problémámra, kérem segítsen.
Köszi és üdv:
spgabor -
Logen88
aktív tag
válasz
Lucifer6280
üzenetére
Az direkt olyan!
Várj pár másodpercet és megy tovább a game. -
botilevente
tag
Hali!
Nekem tört a játékom és olyan problémám lenne h az egyik küldetésnél nem birok tovább menni mert a járda alá tölt be a játék!
Ha egyet lépek kizuhanok a pályából, próbáltam mindenféle verziót telepíteni de mindnél ugyanaz a hiba és nem tudom h mi lehet rá a megoldás! A játék mentésével volna valami probléma?
60%-nál járok a játékban és nem nagyon akarom újrakezdeni.
Ha valaki tudna erre megoldást megköszönném... -
MarcZ
senior tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Ma szereztem be a játékot, de mikor fel akarom telepíteni, akkor ezt az üzenetet kapom: [link]
Az a baj hogy csak egy lemez volt az egész játékhoz és az az egy is van bent. Valaki tud valami segítséget ajánlani? -
munky
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Értem, kösz.

-
munky
őstag
Hello!
Steam-en 75%-os leárazás alatt van a Mafia II és a DLC-k is.
Ha valaki rendelkezik ezekkel a kiegészítésekkel leírhatná mennyire érdemes megvenni őket.

Nevezetesen a Joe's Adventure-re és a Jimmy's Vendetta-ra gondolok. A többi úgy nézem csak kocsikat meg hasonló dolgokat tesz hozzá az alaphoz.
Igazából az érdekelne, hogy az általam említett két DLC tesz annyi pluszt hozzá az alapjátékhoz, hogy megérje darabját 2 euróért beszerezni?
Ha nincs valami épkézláb történetük vagy változatos küldetéssorozatuk, akkor inkább hanyagolnám.
Erre keresem a választ!
-
Lucifer6280
aktív tag
Hali!
Olyan problémám lenne hogy amikor az elején el akarom lopni az autót, akkor belassul a game, olyan mintha lelassítanám az időt, a zene ugyanúgy megy tovább meg minden csak olyan mintha időlassítás lenne. Erre van valami ötletetek?
Előre is köszönöm a segítségetek. -
Pipó
őstag
Most fejeztem be az alapjátékot, nekem nagyon bejött. Magyarítva játszottam, lehet ezért jött át a feeling annyira. Most a vége felé történt velem egy érdekes: kirángattam egy sofőrt egy nagyon hosszú fekete kocsiból (később a főnököknek láttam hasonlót), nem is adta oda a kocsit, mint a többi, meg kellett vele verekedni érte. Mikor kiütöttem (jól bokszolt), beültem a kocsiból, és aki csak létezett az utcán ember, mind hirtelen piros lett a térképen és elkezdett rám lőni. Egyszerre vagy harminc piros háromszög lett a térképen. Alig tudtam eliszkolni.
-
zoltanz
nagyúr
A zenékről tisztára a Ponyvaregény ugril be.

-
törölt tag
Na Mafia II 2 DLC-vel végigjátszva

Tartalmas egy játék volt így.
Az alap játékot anno 14-16 óra alatt végigjátszottam a két DLC alaposan kitolta a játék időt
43 óra

-
FrankBlack
csendes tag
Köszönöm a hozzászólást, de sajnos nem teljesen világos, vagy legalábbis nekem nem egészen egyértelmű pár dolog, amit írsz:
"Nem kellett volna ezt az OCZ Vertex2 SSD-et venni."
Miért is? Nem fejtetted ki."Ebben a SSD témában kellett volna megkérni a többiek véleményét hogy mi melyik SSD-et érdemes venni"
A link amit adtál az olvastam vásárlás előtt, és még számos SSD tesztet, és én sehol nem olvastam rosszat arról, amit vettem.Te mire alapozod tehát kicsit konkrétabban, hogy nem kellett volna ezt megvenni. Nem vonom kétségbe, hogy igazad van, csak nem írtad le, hogy mért, nincsenek érvek."Antivírus miegyebek felejtős a SSD felől, bizony"
Bocsi, de nem értem a dolgot. Tehát antivirust ne telepítsek SSD-re? erről sem hallottam még, pedig, mint ahogy fentebb említettem olvastam a témában vásárlás előtt.amúgy a játék nem SSD-re van telepítve csak a rendszer, tehát nem tudom, hogy mit értettél az alatt, hogy "mit nem szabad futtatni SSD-ről."
Ne érts félre, nem akadékoskodom. Nagyon érdekes, amit írsz, és köszönöm, csak meg is kéne indokolni, hogy miért gondolod azt amit írsz, mert érvek nélkül nem értem.
-
válasz
FrankBlack
üzenetére
Nem kellett volna ezt az OCZ Vertex2 SSD-et venni.

Flash SSD [Összefoglaló az #1 hsz-ben]
Ebben a SSD témában kellett volna megkérni a többiek véleményét hogy mi melyik SSD-et érdemes venni és mit nem szabad futtatni SSD-ről.
Antivírus miegyebek felejtős a SSD felől, bizony. De az olvasmányból megtudtam, ugye nincs sok tapasztalatom, mivel nem vettem magamnak legalább 1db SSD-et.

-
FrankBlack
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes jelenség. Ha valakinek van ötlete légyszi írja meg.
amikor megvettem az újabb VGA karit ( GTX570) akkor a mafia 2 Full HD, Maximum grafika, élsimítás, és MAX PhysX, de persze úgy, hogy az APEX mappából a Cloth mappa törölve, hogy ne számolgassa a ruha mozgását, mert akkor még ez a kártya is kevés.
Eredmény: Stabil 60 FPS. A lövöldözések közben is, amikor rengeteg törmelék van.
Benchmark: átlag: 55 FPSSSD-t vettem. rendszer újratelepít. Mafia 2 fel. Benchmark azt csinálja, hogy kezdésnél 60 FPS, amikor megy a tűzharc, és a törmelékek csak jönnek, jönnek a sebesség egyre csak csökken, egészen addig, hogy már végig sem bírom várni, mert 1 FPS-re csökken a végefele.
Játék közben is ez van: ha van tűzharc=törmelékek egyre csak jönnek, akkor egyre jobban lelassul, egészen 1-5 FPS-ig is. Ha otthagyom a tűzharc helyszínét, akkor sem áll vissza a sebesség. Tehát a törmelékek ahogy szaporodnak úgy lassul be a játék, és nem megy vissza a sebesség, amíg újra nem indítom a játékot.Visszatettem a régi HDD-t, még megvolt rajta a rendszer és a játék. Ott nem csinálja ezt, ott semmi baja nincs.
Tehát az SSD-n lévő rendszerrel van valami. Csakhogy:
ugyanaz:
az op. rendszer, nvidia driver, physx driver, intel chipset driver, Dirext X, windows frissítések, (benne a .net framework, és frissítései), antivirus, és minden egyéb dettó ugyanaz a HDD-s rendszeren, mint az SSD-s rendszeren. Az SSD sebessége ok, kondíciója 100%.
A játék mindkét esetben Update 3 (és eredeti)Valakinek valami ötlete?
-
zoltanz
nagyúr
Akkó ebbe most, nincs is szex?

-
-
M_o_g_y_i
őstag
Ismét elővettem a játékot, gondoltam megnézem mennyire skálázódik különböző CPU/VGA beállításokon ill. frekvenciákon.

Az hogy a francba van, hogy egy Gigabyte GTX 460 SOC és Phenom II 960T (4/6 magon egyaránt) csak ilyen 32-35 FPS átlagot ad, állíthatom én bármire a magokat/frekvenciákat.
Ennyire x@rul van optimalizálva?
Vagy van rá valami trükk, hogy legalább egy 40-45 FPS-t "kicsiholjak" a játékból?
-
cajn
tag
válasz
remington2
üzenetére
Nekem az a gondom a mafia 2-vel hogy mikor az elején betölt a játék egyszerűen nincs textúra vagyis részleges.... kb kék ég mindenhol és a levegőbe ablakok ennyi... valakinek ötlet?
-
remington2
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Felraktam ide.
Egyszerűbb így, mert már nem emlékszem, honnan van

-
Ti Bo
aktív tag
válasz
Vazallus
üzenetére
Engem az érdekelne, hogy tud e valaki infót a "complete edition-ről" vagy kamu az egész? Megvenném már az eredetit pc-re, mert anno xbox-on toltam végig, de azóta eladtam a dobozt. Nem szeretném, hogy megszívjam azzal, hogy megveszem a sima eredeti változatot és két hónapra rá kijön a complete, a dlc pakkokkal együtt....
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Miért lép ki a játék rögtön az első pálya után? Belőnek a tankkal az ablakon, megy a duma, majd amikor tovább menne, kivág az asztalra hibaüzenet nélkül...
Új telepítés, eredeti játék... ( dx, fityisz, stb friss )
( HD6990 )
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
remington2
üzenetére
ezt a freeride modot megoszthatnád
köszi -
remington2
senior tag
Sziasztok!
Volt egy olyan küldetés, amelyben egy emberkét kellett megölni a gazdag részen, a hegyekben lévő - amúgy fantasztikusan szép - házában. Több ilyen mansion is van, de ez modern kialakítású volt, és be kellett állni az autóval hátra, egy fa előtető alá, és úgy bemenni a lakásba. Most beraktam egy freeride modot, amely állítólag felnyitja az ilyen lakásokat, és ezt az egyet nagyon szeretném megnézni, de nem találom. Nem tudjátok, vajon merre van?
-
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy miután lemegy az első pálya amikor katonák vagyunk folyamatosan szívdobogás hangot hallani és vöröses a kép mintha meg lennék sérülve. Ez direkt ilyen vagy valami bug lesz mert néhány percig bírtam aztán inkább kiléptem
Magyarán a sztori szerint meg vagyok sérülve és el kell menni valahova meggyógyulni vagy más a helyzet?Előre is köszi és bocsi a hülye kérdésért

-
tew789
csendes tag
hello.
2 kerdesem lenne a jatekkal kapcsolatban:
ha vegigvittem, azutan meg jatszhatok csak ugy magamban, miutan vegeztem az osszes kuldetessel?sok koze van a tortenetnek az elso reszhez?
-
presbazsi
tag
válasz
Vazallus
üzenetére
Nem olvastam további DLC-ről, én úgy gondolom ennyi volt. Ha a fejlesztőknek lett volna még valami a tarsolyában, biztos kijátszották volna... Jelen esetben meg nem tudom elképzelni, hogy nekiugranak egy újnak...
BMW001: Thx, sejtettem hogy az én készülékemben van a hiba.

-
Vazallus
tag
Üdv mafiozok,
Nincs valami hír arról hogy jön egy esetleges újabb DLC a játékhoz még 2011-ben vagy jövőre, vagy ennyi volt?
-
MPowerPH
félisten
Nah, kicsit átformálódott bennem az egész Mafia II a Jimmy's Vendetta után... Ekkora szarral már régen találkoztam. Kész katasztrófa az egész. A játék sztorija kukás, legalábbis az egyhez képest biztosan. Ez a dlc meg valami szégyenteljes.

presbazsi: Bocs, hogy most válaszolok. Dobozos verzió, nem steam -en vettem, hanem még előrendeltem rá.(én barom..
) Nálam minden ok, már a free ride és a dlc -k is felkerültek, persze nem steam -ről, nem érdemlik meg a készítők. -
CJ3
senior tag
Most megjött a kedvem a játékhoz, elő halászom már ne porosodjon

-
presbazsi
tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Kérdés: Steam-en vásárolt, vagy dobozos (DVD) verzió a Tiéd? Az enyém a dobozos változat, és már jó ideje nem tudok az eredeti gémmel játszani. Install, minden ok, indítanám, de a Steam a Mafia 2 frissítését végzi, és 1%-nál megáll, ill. kifagy minden...
belefáradtam. Ötlet? Marad a virágbolti verzió. Erre aztán lehet pakolni a mindenféle "extrát". 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Magával ragadó téli&tavaszi, kora nyári feeling. Imádtam. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)