Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
ez a Jimmy's Vendetta DLC nem más, mint a freeride mód, aminek a teljes játékban kellett volna benne lennie.
-
Johnny Cage
addikt
ezek azok a mellékküldetések, amiket eredetileg a teljes játékba ígértek: gengszterírtás, kocsilopás, védelem stb.. ezeknek az alapjátékban kellett volna benne lenniük, a devek is ezt ígérték anno. csak vakargattuk a fejünket, hogy hova tűnt mindez végül... a sok csúsztatás és halasztgatás után hogy az istenbe lehet ilyen sovány a content, ami végül a játékban maradt?
most már tudjuk. kiherélték a gammát, hogy DLC-nek eladhassanak olyan feature-öket, amelyeknek alapból a játékban a helye. inkább nem fűzök ehhez semmit
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
"Ezt eddig is tudtam, mivel scripttel lehetett előhozni, erről én írtam legelsőnek"
nem, ez a mod ebben a formában, ahogy linkelted már 3 hete elérhető. kb. azóta használom is.
"másik, hogy értelmezd már az hozzászólásomat. A szervizben lehet már rá tenni"
az vili, hogy erre te most jöttél rá, de mi az amit én nem értek?
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
válasz agemate #2399 üzenetére
"Hát ez elég rövid volt.. Az első vagy 10x ilyen hosszú volt!"
mindenkinek hiányérzete van. hol vannak a mellékküldetések, hol egy értelmes freeride mód (hivatalosan nincs is), miért ilyen sovány a tartalom, miért kellett erre ilyen sokáig várni?
a választ nagyjából tudjuk, ez a Jimmy's Vendetta DLC például a kivett mellékküldetések egy az egyben. és megmondom előre, hogy nem ez volt az utolsó fizetős "add-on" content
-
Johnny Cage
addikt
válasz adriankoooo #2407 üzenetére
nézd meg, hogy ő hogy csinálta. 1:45-től
-
Johnny Cage
addikt
válasz Sziszka_88 #2416 üzenetére
tört verzió bug-ja
-
Johnny Cage
addikt
válasz Sziszka_88 #2421 üzenetére
szerintem amiről te beszélsz, az a tört verzió bug-ja, az első 2 chapter-ben folyamatosan esik az életerő.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
érdekesség: az első Mafia írója és vezető dizájnere kb. 1 évvel a fejlesztés befejezte előtt kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva lelépett. [link]
-
Johnny Cage
addikt
most nézem az eladási adatokat, 2 hét alatt az összes platformra együttesen kb. 650 ezer példány fogyott el, ami önmagában nem rossz, bár a GTA IV milliós példányszámához sehol sincs és már a 2. héten jelentős visszaesés tapasztalható (átlagosan 40-50%-al kevesebb fogyott az előző héthez képest)...
majd a DLC-ékből megszedik magukat. vagy nem
-
Johnny Cage
addikt
kivágott küldetés: [link]
anyám, mennyi mindent kiszedtek ebből a programból...
-
Johnny Cage
addikt
...és 0:54-nél befigyel a baseball ütő: [link]
hogy lehet ezt kivágni egy gengszterjátékból?
-
Johnny Cage
addikt
újabb remek poénvideó a mafia 2 kiheréléséről - ezúttal Don Salieri mondja meg nekünk a tutit, az első részből: [link]
-
Johnny Cage
addikt
válasz agemate #2485 üzenetére
én most már kb. órák óta a 2K fórumait bújom és elképesztően szomorú, ami ezzel a játékkal történt...
a 2K hivatalos fórumán is megy a lázongás ezerrel
emlékeztek rá, amikor Joe bemutat Bruskinak a roncstelepen és azt mondja, hogy "Vito, this is going to be your FIRST MISSION" és utána az egész játék során azt mondogatják, hogy "sorry vito, there is no mission for you"... kutya legyek, ha nem ezek lettek volna a mellékküldetések... hova lettek?
egy rakás dolog nem stimmel, a sztori inkoherens, túl sok az elvarratlan szál. miért van minden sarkon telefonfülke, ha összesen 1x használod a játék során? miért van minden sarkon újságos stand, ha soha semmire nem használható? miért vannak a játékban kidolgozott kézifegyverek (boxer, baseball ütő stb.) ha le vannak tiltva? miért van annyi kihasználatlan, de teljesen kidolgozott terület a térképen? ... ecetera, ecetera...
úgy megvágták ezt a játékot, mint a szart.
és Jimmy nem más, mint Vito, átkopírozott fejjel: [link] - még a bőrszín sem egyezik...
elképesztő, amit a 2K művelt a Mafia-val... szimplán elképesztő. annak örülnék, ha ez a játék soha nem jelent volna meg... ezt az első rész rajongójaként mondom.
-
Johnny Cage
addikt
válasz agemate #2489 üzenetére
és az ebben az egészben a tragikus, hogy egy ambiciózus prodzsektről beszélünk, amelyik végül nem azért nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mert tehetségtelen vagy nem elég tehetséges fejlesztők kezébe került, hanem mert olyan emberek bírálták felül a döntéseiket, akik a 2K részéről fel voltak hatalmazva rá, hogy egy profitorientált szemléletet szem előtt tartva a fejlesztés kreatív folyamatába is belenyúlhassanak.
ezért lépett le Daniel Vávra, az első játék egyik kulcsfigurája, helyébe pedig a két 2K-s fazon lépett (Grace Denby és Jack Scalici producerek), akiknek lényegében megköszönhetjük, hogy egy fél játékot kaptunk teljes áron.
-
Johnny Cage
addikt
az az érdekes, hogy a 2009-es GDS-en demózott anyagban még benne vannak a mellékküldetések (1:22-nél tessék figyelni). 2:17-nél, Joseppe-nél pedig még ott figyel a választható kézifegyver: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
"A DLC több új területet is megnyit Empire Bay-en, beleértve a vonatállomást, a bordélyházat, a hajóépítő telepet, a tópartot és néhány új épületet"
nem mondok semmit...
egyébként az alapjáték siralmasan fogy, a 3. héten összesen 75e eladott példányt tudtak felmutatni és úgy néz ki, hogy ebben sokkal több nincsen. (én nemtom honnan szerzi a gamepod az infóit, de hogy a Mafia 2 ezekkel az eladási adatokkal maximum Vatikánvárosban listavezető, az hótziher).
-
Johnny Cage
addikt
válasz Johnny Cage #2524 üzenetére
"nem mondok semmit..."
vagy mégis: a 2K felköpött és alá állt. ennyi
-
Johnny Cage
addikt
ultimate unlocker: [link]
-
Johnny Cage
addikt
más: találkozott más is ilyen keresztbe csíkokkal? vagy túlmelegszik a kártyám?
-
Johnny Cage
addikt
válasz .:Kristian:. #2589 üzenetére
az a baj, hogy nem csinálsz semmit, csak elvezetsz a helyszínig, aztán lefut egy animáció és kész... és ami a szomorú, hogy az egész játék így működik.
-
Johnny Cage
addikt
válasz presbazsi #2625 üzenetére
"ha az benne lett volna az alap gémben Vitoval, mellékküldetésként akkor év játéka sztem"
sehol se lett volna az év játéka. még mindig édeskevés a GTA IV-el szemben, és hiába ugatják a bullshit-jüket az elfogult fanboy-ok, hogy ez nem a GTA, a második rész már túlságosan is hasonlít a GTA IV-re ahhoz, hogy ne hasonlítsa őket akarva-akaratlanul is össze az ember.
pedig én aztán nem vagyok GTA-fan, mégis azt kell mondjam, hogy egy messze sokkal jobban kiaknázott játék több tízórányi tartalommal, multiplayerrel; az idegesítő hibái ellenére azt a játékot tisztességesen megcsinálták. a Mafia meg kb. egy GTA basics-et tol eléd teljes áron, amiből hiányzik az összes tartalom
GTA IV => összességében kegyetlenül szórakoztató játék, rengeteg tartalommal, jó játékegyensúllyal. jól összerakták
Mafia II => kevés tartalom, felborult játékegyensúly, kevés móka; egy vontatott üresjárat az egész játék -
-
Johnny Cage
addikt
costa freeride mode update: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest